PikkujouluBounCing

BounCen hienosti sujunut syyskausi päätettiin eilen Ruusutorpan koululla iloisen PikkujouluBounCingin merkeissä. Ohjelmassa oli vapaata hyppimistä, kisailuja, glögiä ja piparia sekä edustusryhmän huima esitys. Lopuksi palkittiin seuran työntekijöitä, valmentajia ja ohjaajia sekä seuran hallitus ja puheenjohtaja, jotka ovat tehneet töitä seuran eteen ahkerasti. Lisäksi palkittiin seuran harrastajia ja edustusurheilijoita:

Vuoden aikuiseksi valittiin aikuisryhmässä ahkerasti treenannut Miso Mikkilä, jonka lapsetkin viihtyvät trampalla aina lauantain alkeisryhmän harjoituksissa. Vuoden taitava treenaaja tittelin sai jatkoryhmässä harjoitteleva Siiri Heino, joka on oppinut vuoden aikana paljon uusia taitoja, kuten flying ball-outin ja suoran taakse. Vuoden ahkeraksi treenajaksi valittiin Erika Vihervuori, joka on jaksanut harjoitella todella pitkäjänteisesti ja yrittää aina harjoituksissa parhaansa. Vuoden kiva kaveri tittelin sai Emma Harju, joka on todella huomioiva jokaista kohtaan ja on ottanut uudet ryhmäkaverit hienosti vastaan. Vuoden kannustajaksi puolestaan valittiin Anton Aheristo, joka tsemppaa iloisella asenteella kaikkia kavereita harjoituksissa.

Esikisaryhmästä palkittavaksi valikoitui Alari Juva, joka on kehittynyt taidoissaan kovasti ja harjoitellut positiivisella asenteella. Edustusryhmästä palkittiin Vuoden tulokas Joonas Lehtola, joka on siirtyi syksyllä freestyle-ryhmästä edustusryhmään ja on osoittanut jo lyhyessä ajassa esimerkillistä harjoitteluasennetta. Vuoden edustusurheilijana palkittiin Ella Korhonen, joka on vuoden aikana menestynyt hienosti kilpailuissa ja nappasi muun muassa PM-hopeaa syksyllä.

BounCen väki haluaa kiittää kaikkia jäseniään kuluneesta kaudesta ja toivottaa jokaisen uuden ja vanhan trampoliinivoimistelusta kiinnostuneen tervetulleeksi ensi kaudella! Tarkempaa tietoa kevään osalta on tulossa nettisivuille pian.

Mukavaa joulun odotusta! Tip tap tip tap… 🙂