BounCe etsii joukkoonsa uutta harrasteohjaajaa!

Oletko kiinnostunut yksilöllisestä ohjaamisesta ryhmässä lasten, nuorten ja aikuisten parissa? Haluatko olla osa motivoitunutta ja nuorekasta työyhteisöä mielenkiintoisen ja mukaansa tempaavan lajin parissa?

Voimisteluseura BounCe Espoo ry on espoolainen trampoliinivoimisteluun erikoistunut urheiluseura, joka tarjoaa jäsenilleen ennen kaikkea hauskan liikuntaharrastuksen sekä mahdollisuuden myös kilpaurheiluun.

BounCe hakee työyhteisöönsä uutta osa-aikaista HARRASTEOHJAAJAA. Ohjaajan toimeenkuvaan kuuluu trampoliinivoimistelun ja sen oheisharjoittelun ohjaaminen harrasteryhmille. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu liikunnallisten tapahtumien (leirit, harrastekilpailut, avoimet ovet, joulujuhla yms.) suunnittelua ja toteuttamista yhdessä muiden ohjaajien ja harrastekoordinaattorin kanssa.

Etsimämme henkilö on energinen ja reipas liikunta-alan ammattilainen (esim. liikuntaneuvoja/liikunnanohjaaja tai muu vastaava koulutus), jolla on aiempaa kokemusta seuratoiminnasta ja ohjaamisesta. Toivomme, että pidät ennen kaikkea lasten ja nuorten ohjaamisesta, olet joustava ja haluat kehittää sekä kehittyä. Haemme joukkoomme ihmistä, joka osaa ohjata lapsia ja nuoria ottaen huomioon ikätason ja herkkyyskaudet. Emme edellytä sinulta trampoliinivoimistelun lajitaustaa, sillä positiivinen ote ja kiinnostus tätä mukaansa tempaavaa lajia kohtaan riittää.

Tarjoamme:

– Työtunteja sopimuksen mukaan 10-15 h/vko
– Monipuolista ohjausyötä
– Tarvittavat koulutukset ja hyvän perehdytyksen
– Mukavat työkaverit
– Mahdollisuuden suunnitella omia työaikoja
– Pääasiassa ilta- ja viikonlopputyötä (sopimuksen mukaan)

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote ennen työn aloittamista.

Otathan yhteyttä 10.1.2017 mennessä. Vapaamuotoiset hakemukset tuntipalkkatoiveineen ja ansioluetteloineen lähetetään osoitteeseen salla@bounce-espoo.fi. Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin!

Yhteystiedot: Salla Salmijärvi / 045 120 5320
Työpaikan osoite: Kutojantie 4, Kilo Espoo
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: 10-15 h/vko
Hakuaika päättyy: 10.1.2017
http://www.bounce-espoo.fi/