BounCe edusti tyylikkäästi Virossa!

BounCen voimistelijat jatkoivat kisakauttaan menestyksekkäästi Tartossa lauantaina. Yhteensä joukkueeseemme kuului 12 voimistelijaa, Pedro mukana valmentajana ja useita huoltajia kannustusjoukkoina.

Junioripoikien finaaliin ylsi kaksi bouncelaista, joista Miska Herrala oli lopputuloksissa viides ja Raoul Rapeli kuudes. Junioritytöissä Lilli Rossi oli niin ikään viides kovassa kilpailijajoukossa. Heti Lillin jälkeen kuudentena tuloksista löytyy Reea Eräheimo. Saman luokan muut bouncelaiset sijoittuivat seuraavasti: Nea Perälä 11., Ella Korhonen 13., Milla Hokkanen 15.

Poikien luokassa Aarni Säily taisteli itsensä finaaliin 26 kilpailijan joukossa ja oli lopputuloksissa hienosti viides. Oskari Pöyry sijoittui samaisessa luokassa 16. Nuorten tyttöjen luokassa Kaisa Makkonen ylsi finaaliin ja oli lopputuloksissa 6. Samassa luokassa BounCen Kiia Kukkonen nappasi upeasti hopeaa. Nuorimpien tyttöjen luokassa Kiia Korander sijoittui 13.

Synkron junioritytöissä BounCen jo aiemmin tällä kaudella menestynyt pari Kiia Kukkonen/ Ella Korhonen pääsi juhlimaan jälleen kultaa! Samassa luokassa Lilli Rossi/ Reea Eräheimo sijoittui viidenneksi.

Seuraava koitos näillä upeilla voimistelijoilla on SM-kilpailut Jyväskylässä 13.5. Tule mukaan katsomaan ja kannustamaan bouncelaiset hienoihin suorituksiin!