ILMOITTAUTUMINEN SYYSKAUDELLE AUKEAA 29.5. – TERVETULOA MUKAAN!

Kevätkausi päättyy 14.5. (paitsi lauantain ryhmillä harjoitukset vielä 20.5.). Syyskausi alkaa 14.8.2017.

Seuran nykyiset jäsenet voivat pian varata paikan syyskaudelle (info on lähtenyt jokaiselle sähköpostitse). Huomaattehan, että käytäntö on muuttunut aiemmista vuosista ja jokaisen tulee tehdä ilmoittautuminen itse!

Syksyn ryhmät tulevat näkyviin ryhmäkalenteriin 9.5. ja ilmoittautuminen uusille harrastajille alkaa 29.5. Päivitämme tähän mennessä hinta- ym. tiedot nettisivuillemme. Tervetuloa mukaan BounCen toimintaan!

Huom. Elokuun kesäleirillä ja nuorten kesätreeneissä on vielä vapaita paikkoja! Pari paikkaa vapautui peruutusten vuoksi myös aikuisten kesätreeneistä. Rohkeasti siis hyppimään kaikki lapset ja aikuiset!

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Sallaan: salla@bounce-espoo.fi