SM-menestystä BounCeen!

Lauantaina kilpailtiin trampoliinin SM-titteleistä Jyväskylässä. BounCesta kilpailuun osallistui ennätykselliset 9 urheilijaa. SM-kilpailut käydään ainoastaan yksilötrampoliinilla.

Nuorten tyttöjen luokassa SM-kultaa vei upeasti BounCen Lilli Rossi, Kiia Kukkosen sijoittuessa pronssille. Reea Eräheimo oli kilpailun neljäs ja Kaisa Makkonen viides. Nuorten poikien luokassa bouncelainen pääsi niin ikään juhlimaan korkeimmalle korokkeelle, kun Miska Herrala voitti komeasti luokkansa muut pojat.

Junioripojissa Joonas Lehtola ylsi upeasti pronssisijalle ja Raoul Rapeli oli kilpailussa viides. Junioritytöissä ensimmäistä vuotta kilpaileva Ella Korhonen voitti upeasti hopeaa kovassa joukossa. Seniorinaisissa BounCen Milla Hokkanen ylsi parhaaseen suoritukseensa tänä vuonna saavuttaen SM-kilpailussa neljännen sijan.

Paljon onnea upeasta menestyksestä koko BounCen joukkueelle!

Seuraavana vuorossa Frivolten Cup Ruotsissa kahden viikon päästä. Tsemppiä kisaajille loppukauteen!