Kansainvälistä menestystä BounCeen!

Bounce osallistui seitsemän urheilijan voimin trampoliinivoimistelun Frivolten Cup -kilpailuun Ruotsin Herrljungassa 26-27.5.2017. Frivolten Cup on lajin suurimpia, vuosittain järjestettäviä kilpailuja, ja ne pidettiin tänä vuonna jo 34. kerran. Kilpailijoita oli lähes 500, kaukaisimmat tulivat Etelä-Amerikasta asti.

Bouncen voimistelijat suoriutuivat kokonaisuudessaan erinomaisesti. Saalis oli lopulta neljä finaalipaikkaa, yksi pronssisija ja yksi kaikkein kirkkain mitali.

Poikien 13-14 -vuotiaiden luokassa BounCen Miska Herrala onnistui sarjoissaan ollen lopulta kilpailussa 12.

13-14 –vuotiaiden tyttöjen sarjassa oli 84 osallistujaa, joista finaaliin karsittiin 8 parasta. Näiden joukossa oli peräti kolme bouncelaista, Reea Eräheimo, Kiia Kukkonen ja Lilli Rossi. Eräheimo venyi lopulta palkintopallille, ottaen upeasti pronssia.

15-16 –vuotiaiden tyttöjen sarjassa nähtiin vielä kovempi saavutus. Bouncen Ella Korhonen oli karsintakierrosten paras ja säilytti asemansa finaalissa voittaen lopulta ikäluokkansa kilpailun.

Kaikki mainitut tytöt ylittivät myös karsintapisterajat trampoliinin ikäluokkien maailmanlaajuiseen kilpailuun (World Age Group Competition, WAGC). Voimisteluliiton lajiasiantuntijaryhmä nimeää kesäkuussa WAGC-joukkueen. Kilpailut käydään marraskuussa Bulgariassa.

Onnittelut hienoista saavutuksista koko joukkueelle!