BounCe ja Tasapeli.fi edistämässä turvallista tramppaharrastusta – katso kesän parhaat temppuvinkit!

Pihatrampoliinilla hyppiminen on erinomaista liikuntaa kaikenikäisille ja se kehittää loistavasti muun muassa kehonhallintaa ja kestävyyttä sekä keskittymistä. Omalla trampalla tehtävien temppujen tekniikat ovat kuitenkin usein itse opittuja ja siksi hieman turvattomia. Lisäksi trampoliinin laadulla on merkitystä hyppimisen turvallisuuteen.

Voimisteluseura BounCe Espoo ja Tasapeli.fi -verkkokauppa ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tarkoituksena on parantaa pihatrampoliinilla hyppimisen turvallisuutta. BounCe ja Tasapeli.fi julkaisevat koululaisten kesäloman ensimmäisellä viikolla seitsemän vinkkivideota turvallisten, mutta haastavien tramppatemppujen tekemiseen. Vinkit ovat katsottavissa BounCen Youtube-kanavalla (BOUNCE Espoo) sekä Facebookissa (Voimisteluseura BounCe Espoo ry) ja Instagramissa (@bounceespoo). Ennen kun seuraavan kerran hyppäät trampalle, käy katsomassa vinkit ja paina mieleen tärkeät ohjeet sekä uudet liikevariaatiot!

YLEISET MUISTISÄÄNNÖT TURVALLISEEN HYPPIMISEEN PIHATRAMPALLA

  • Hypi yksi kerrallaan keskellä trampoliinia
  • Odota omaa vuoroa trampoliinin ulkopuolella
  • Hypi avojaloin tai sukat jalassa, taskut tyhjänä, pitkät hiukset kiinni
  • Käytä trampoliinissa suojaverkkoa. Mikäli verkkoa ei ole, aseta trampoliini nurmikolle ja jätä ympärille reippaasti tilaa.
  • Muista pitää välillä juomataukoja.
  • Harjoittele vaikeimmat temput ohjatusti trampoliinivoimistelua tarjoavassa seurassa

Tässä viikon ensimmäinen vinkki:


Laadukkaat trampoliinit kesän temppuihin löydät osoitteesta www.tasapeli.fi!