Huomasithan jo BounCen ja Tasapeli.fi verkkokaupan temppuvinkit pihatrampalle?

Olethan jo käynyt katsomassa BounCen ja Tasapeli.fi verkkokaupan yhteistyössä tuottamat vinkkivideot pihatramppatemppuihin? BounCen ja Tasapeli.fi verkkokauppa ovat julkaisseet kesäloman ensimmäisellä viikolla jokaisena päivänä yhden vinkkivideon turvallisiin, mutta haastaviin tramppatemppuihin. Kuusi vinkkiä on jo julkaistu ja yksi on vielä tulossa! Vinkkivideot ovat katsottavissa BounCen Youtube-kanavalla (BOUNCE Espoo) sekä Facebookissa (Voimisteluseura BounCe Espoo ry) ja Instagramissa (@bounceespoo). Trampalla hyppiminen on hauskaa ja turvallista, kunhan muistaa opetella liikkeet oikein ja huolehtii, että käytössä on laadukas trampoliini.

Vinkit laadukkaan, turvallisen ja käyttäjälleen parhaan mahdollisen trampoliinin ostoon löydät alta.

TRAMPOLIININ OSTAJAN LYHYT VINKKILISTA:

1. Takuu ja varaosasaatavuus. Laadukkaissa trampoliineissa on 100% varaosasaatavuus ja pitkät takuut.

2. Kestävyys. Varmista, että trampoliinissa on kestävä runkorakenne ja että se on käsitelty hyvin korroosiolta (galvanointi/puverimaalaus).

3. Paksu PVC reunapehmuste. Katso, että trampoliinissa on kestävä PVC päällysteinen paksu reunapehmuste, joka kestää ja suojaa hyvin hyppijää.

4. Turvaverkko. Turvaverkko estää lasta tippumasta trampoliinilta ja on trampoliinin tärkein suojavaruste.

5. Tikkaat. Hanki tikkaat – tikkaiden avulla lapsi pääsee kiipeämään trampoliinille ja laskeutumaan trampoliinilta helposti.

6. Jousien suojaus. Parhaissa malleissa trampoliinin hyppymaton ja reunapehmusteen välissä on suoja, mikä estää varpaita joutumasta jousille. Lisäksi jousen päissä on suojatulpat maksimaalisen suojan antamiseksi.

Tutustu tarkempiin ostovinkkeihin Tasapeli.fi verkkokaupan blogissa – katso lisää tästä!

 


 

 

 

Laadukkaat trampat löydät osoitteesta www.tasapeli.fi