Neljä bouncelaista lunasti paikan WAGC-kilpailuun!

Voimistelupäivät olivat viimeinen ja tärkein näyttökilpailu syksyllä kilpailtavaan maailmanlaajuiseen ikäluokkamestaruuskilpailuun. BounCen urheilijat olivat antaneet näytöt jo aiemmin tänä keväänä, mutta kerrassaan upeiden Voimistelupäivien suoritusten myötä edustuspaikat varmistuivat.

BounCesta mukaan päässeet yksilöurheilijat ovat Lilli Rossi, Reea Eräheimo, Kiia Kukkonen ja Ella Korhonen. Kaikki edelliset osallistuvat Bulgariassa myös synkrokilpailuun.

WAGC-kilpailu käydään 16.-19.11.2017 Bulgarian Sofiassa. Suomesta paikan kilpailuun on lunastanut ennätyksellisen suuri 13 urheilijan joukkue.

Edustuspaikkaan vaadittavat pisterajat olivat etukäteen ajateltuina erittäin kovat, mutta mahdolliset jokaisen onnistuessa täydellisesti karsintakilpailuissa. WAGC-edustusten taustalla on pitkäjänteinen ja tietoinen työ, joka on kestänyt tähän mennessä puolitoista vuotta. Kaikista käydyistä kilpailusta on opittu ja suoritukset analysoitu yhä parempien suoritusten saavuttamiseksi. Kun BounCe sai oman harjoitushallin viime vuoden lopulla, tuplaantui samalla tavoite WAGC:iin lähtevien urheilijoiden määrästä. Tavoite saavutettiin sataprosenttisesti!

Bulgariaan lähtevillä voimistelijoilla on edessä tärkeä kesä, jolloin harjoitellaan vielä viimeiset uudet liikkeet syksyn sarjoihin.

Hurjasti tsemppiä kesätreeneihin ja paljon onnea edustuspaikasta Lilli, Kiia, Ella ja Reea!