Aloita trampoliinivoimistelu!

Viime viikolla BounCe yhteistyössä Tasapeli.fi verkkokaupan kanssa julkaisi vinkkivideoita pihatrampalla hyppimiseen. Jos kaipaat vielä lisää ohjausta temppujen harjoitteluun, haluat kokeilla taitojasi oikealla kilpatrampoliinilla tai oppia entistä vaativampia liikkeitä, ilmoittaudu mukaan BounCen harrasteryhmään! BounCen trampoliinivoimistelun harrasteryhmissä uusia liikkeitä opetellaan turvallisesti ja tramppatunneilla sisäistetyt asiat siirtyvät harrastajan mukana myös kotipihalle. Trampoliinivoimistelu harrastuksena sopii kaikenikäisille ja kaikenkokoisille liikunnasta innostuneille.

Harjoittelu trampoliinilla aloitetaan perushypyistä edeten vähitellen vaikeampiin liikkeisiin. Uudet liikkeet perustuvat aina aiemmin opittuihin, teknisesti ja turvallisesti hallittuihin perusliikkeisiin. Eteneminen on siis portaittaista ja tapahtuu harrastajan omaan tahtiin. Samassa ryhmässä voikin olla eri liikkeitä harjoittelevia voimistelijoita ja jotta yksilöllinen ohjaus on mahdollista on BounCen ryhmissä yleensä vain kuusi henkilöä. Trampoliinin ohella harjoituksissa tehdään monipuolisesti akrobatiaa, lihaskuntoharjoittelua, leikkejä ja pelejä sekä venyttelyä. BounCen ryhmätarjontaan kuuluvat mm.

  • Harrasteryhmät eri ikäisille (7-17 v.) ja eri tasoisille (alkeet, alkeisjatko, jatko, freestyle) Ps. aloitathan alkeistasolta, mikäli et aiemmin ole harrastanut trampoliinivoimistelua urheiluseurassa oikeilla kilpatrampoilla!
  • Aikuisten ryhmät
  • Minininjat -temppukerho 4-6v
  • Temppuaamut alle kouluikäisille
  • Perhebouncing: trampan vuokraus tunniksi perheelle/kaveriporukalle
  • …ja paljon muuta!

Ryhmien aikataulut löydät ryhmäkalenterista ja ryhmien sisällöistä löydät kattavasti tietoa nettisivuiltamme. Tervetuloa hyppimään!

 

Katso loput videot BounCen youtubekanavalta (BOUNCE Espoo), Facebookista (Voimisteluseura BounCe Espoo ry) tai Instagramista (@bounceespoo) ja löydä laadukkaat pihatrampat kesän pomppuihin osoitteesta www.tasapeli.fi.