Miten pääsen vielä mukaan trampoliiniharrastukseen?

Jäitkö ilman paikkaa trampoliiniharrastuksen parissa? BounCen harrasteryhmät ovat tämän syksyn osalta pullollaan innokkaita hyppijöitä ja kaikki 18 alkeistason (uusille harrastajille sopiva taso) ryhmäämme ovat täynnä. Alkeisjatko- ja jatkotasolla sekä freestyle- ja aikuisten ryhmissä on vielä muutamia vapaita paikkoja. Jos haluaisit aloittaa trampoliinivoimistelun, mutta jäit ilman paikkaa harrasteryhmässä, tässä sinulle muutama vaihtoehto:

1. Seuraile syksyn ryhmäkalenteria: Kalenteriin tulevat näkyviin mahdollisten peruutusten vuoksi vapautuneet paikat

2. Seuraile nettisivuja: Pyrimme perustamaan kokonaan uusia ryhmiä mahdollisuuksiemme mukaan syksyn aikana. Ilmoitamme näistä nettisivuilla ja ryhmäkalenterissa.

3. Osallistu Koko perhe pomppii -kurssille: Kurssilla on vielä hyvin paikkoja vapaana ja osallistumaan pääsee koko perhe. Aikuisille hauskaa kehonhallintatreeniä ja asiaa terveellisestä ruokavaliosta. Lapsille pomppimista, leikkimistä ja temppuilua.

3. Varaa perhebouncing -vuoro: Oikea kilpatrampoliini tunniksi perheen tai ystäväporukan omaan käyttöön.

4. Tule Espoopäivän Avoimet ovet -tapahtumaan BounCen salille su 27.8. klo 10-13: Tramppailua ja temppurataa, kilpavoimistelijoiden hienoja esityksiä sekä kahvio.

5. Osallistu syysloman liikuntaleirille. Lisätiedot tulossa nettisivulle pian!