BounCen hyppijät kisoissa Tsekeissä!

BounCen neljä hyppijää kilpaili Friendships Cupissa Tsekeissä viime viikonloppuna. SYnkrokilpailu onnistui tytöiltä hienosti ja molemmat parit ylsivät finaaliin. Finaalissa varmat sarjat saivat jatkoa ja pari Kiia Kukkonen/ Ella Korhonen sijoittui hienosti viidenneksi 0,4 pisteen erolla pronssisijaan. Pari Lilli Rossi/ Reea Eräheimo sijoittui tiukan finaalikierroksen kahdeksanneksi.

Yksilökilpailussa kauden ensimmäisten kisojen jännityksen aiheuttama epävarmuus jätti bouncelaiset finaalipaikkojen ulkopuolelle. BounCesta parhaiten sijoittui Kiia Kukkonen, joka ylsi kisan 20. sijalle. Kisasta opittiin jälleen paljon ja BounCen voimistelijat ovat valmiina seuraavaan koitokseen Tampereella 28.10. Syksyn kotimaiset kilpailut toimivat karsintakilpailuina ensi kevään Euroopan mestaruuskilpailuihin Bakuun.

BounCen salilla kilpaillaan tänä syksynä kahdesti. Ensimmäiset kisat kotisalilla käydään 4.11. ja toiset kotimaisen kisakauden päättävät kilpailut järjestetään 26.11. Tervetuloa seuraamaan paikan päälle!