BounCen kisat onnistuneesti ohi!

Kilossa käytiin viime lauantaina BounCen perinteiset syyskisat. Päivä oli kaikenkaikkiaan onnistunut ja Espooseen jäi hieno määrä palkintosijoja sekä muita tärkeitä onnistumisia. Saimme myös ensikertalaisia mukaan kilpailutoimintaan. Ensimmäistä kertaa kisoissa olleet Alex Van’t Velt ylsi upeasti kolmannelle sijalle yksilökilpailussa 1. luokassa heti niinikään BounCen Aarne Vihervuoren jälkeen. Alex sijoittui myös synkroparinsa Oskari Pöyryn kanssa toiselle sijalle poikien synkron 1. luokassa. Toinen ensimmäistä kertaa tramppakisoissa edustanut bouncelainen oli Jessica Saramaa.Jessica aloitti kilpauransa upeasti voitolla synkrossa parinsa Veera Saarion kanssa.Veera pärjäsi hienosti myös yksilökisassa 1. luokassa sijoittuen toiseksi.

Synkron 2. luokassa pari Kiia Korander/Emma Karinen vei voiton. Emma voitti myös yksilökisansa 2. luokassa. BounCen Nea Perälä voitti 3. luokan erittäin puhtailla sarjoillaan Kaisa Makkosen sijoittuessa kolmanneksi. Aarni Säily pokkasi kultaisen mitalin poikien 4. luokan kilpailussa.

4. luokan junioritytöissä käytiin kova kilpailu EM-rajoista. BounCen Ella Korhonen ylsi kolmanneksi ja rikkoi samalla EM-kisakarsinnan pisterajan. Ella ja hänen parinsa, Kiia Kukkonen, rikkoivat karsintarajat myös synkrossa. EM-kisakarsinta on yhtä kilpailua vaille valmis. Viimeinen näyttömahdollisuus on BounCen seuraavat kisat 26.11. EM-kisaan osallistuvat urheilijat valitaan yhteensä kolmen näyttökilpailun tulosten perusteella.

BounCen huikea talkooporukka onnistui jälleen viemään kisat onnistuneesti läpi. Suurkiitos kaikille mukana olleille! Mikäli et päässyt katsomaan paikan päältä näitä kisoja, niin seuraavat kisat järjestetään samassa paikassa sunnuntaina 26.11. Nähdään siellä!

Tulokset Bounce 4112017

 

1. lk tytöt

2. Veera Saario

5. Inka Ljunqgvist

9. Stella Kimber

11. Jessica Saramaa

 

1. lk pojat

2. Aarne Vihervuori

3. Alex Van’t Velt

 

2. lk tytöt

1. Emma Karinen

6. Kiia Korander

 

2. lk pojat

5. Oskari Pöyry

 

3. lk tytöt

1. Nea Perälä

3. Kaisa Makkonen

 

4. lk U14 pojat

1. Aarni Säily

 

4. lk jun tytöt

3. Ella Korhonen

5. Kiia Kukkonen

6. Reea Eräheimo

7. Lilli Rossi

 

4. lk jun pojat

4. Raoul Rapeli

 

4. lk sen naiset

4. Milla Hokkanen

 

SYNKRO:

1. lk tytöt

1. Veera Saario/ Jessica Saramaa

 

1. lk pojat

2. Oskari Pöyry/ Alex Van’t Velt

 

2. lk tytöt

1. Kiia Korander/ Emma Karinen

 

4. lk jun tytöt

1. Ella Korhonen/ Kiia Kukkonen

3. Lilli Rossi/ Reea Eräheimo