Tule juhlistamaan lasten oikeuksia BounCen lastenviikon temppuaamuun 22.11.!

Lapsella on oikeus liikuntaharrastukseen!
Marraskuussa viikolla 47 vietetään Lapsen oikeuksien päivää. 
Suomen lasten ja nuorten harrastustoimintaa tukevat järjestöt juhlistavat päivää järjestämällä koko viikon ajan erilaisia lapsille ja nuorille suunnattuja tapahtumia ja tempauksia.

Voimisteluseura BounCe Espoo järjestää lastenviikolla alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen yhteisen temppuaamun, jossa lapset saavat juosta ja peuhata vapaamuotoisesti oman aikuisen kanssa. Luvassa on vauhdikas temppurata, trampoliinilla pomppimista, leikkimistä ja paljon muuta mukaansa tempaavaa tekemistä!

Lastenviikon temppuaamu on keskiviikkona 22.11. klo 9.30-12 osoitteessa Kutojantie 4, Kilo. Käynti sisäpihalta, seuraa BounCe-opasteita. Tule hetkeksi tai vaikka koko ajaksi! Lastenviikon temppuaamuun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen! Lapset temppuilevat oman aikuisen valvonnassa ja vastuulla, järjestäjän puolesta ei ole vakuutusta.

Hinnat / lapsi / kerta: 5€ ensimmäisestä lapsesta ja 3€ saman perheen toisesta ja sitä seuraavista lapsista. Aikuinen lapsen mukana maksutta. Maksu käteisellä paikan päällä!

Tervetuloa liikkumaan!

Ps. Tavallinen temppuaamu normaalisti ke 15.11. klo 9.30-12. Tervetuloa!

 

Lastenviikosta löydät lisää:
Nettisivuilta: www.lastenviikko.info
Instagramista: @lastenviikko
Facebookista: Lastenviikko
#harrastan #lastenviikko