Sofiasta tuomisina onnistumisia sekä arvokisakokemusta!

Suomen WAGC-maajoukkue kotiutui Bulgariasta taskussaan paljon motivaatiota tuleviin treeneihin ja tahtoa lähteä kohti uusia isoja kisoja! Reea Eräheimo kilpaili 13-14 -vuotiaiden yksilökisassa ollen luokassaan historian paras suomalainen sijalla 25/79. Reea teki arvokisojen avauksessaan myös oman piste-ennätyksensä. Samassa luokassa Lilli Rossi esitti puhdasta tekemistä ollen lopputuloksissa niin ikään ​ennätyspisteillään 57.

Kiia Kukkonen epäonnistui harmittavasti toisessa sarjassaan. Saman ikäluokan synkrossa Lilli ja Reea aloittivat sarjansa erittäin hyvässä synkronisaatiossa, mutta sarja keskeytyi ennen aikojaan.

15-16 -vuotiaiden tyttöjen luokassa oli mukana Ella Korhonen. Arvokisojen jännitys näkyi Ellan ensimmäisessä sarjassa, jossa kosketti sarjan loppupuolella reunaa sarjan päättyen siihen. Ella tsemppasi toisen, vaikeamman sarjansa hienosti läpi. Lili Walta teki hienon suomalaissuorituksen ollen luokan 17. Saman luokan synkrossa Kiia ja Ella aloittivat hekin tosi kauniilla liikkeillä, mutta trampoliinivoimistelulle ja etenkin synkrolle ominainen herkkyys kostautui heilläkin ja sarja jäi kesken. Pari Lili Walta/ Nea Markkula ylsivät siistillä ja ehjällä sarjallaan 9. sijaan, jääden vain 0,2 pistettä finaalipaikasta.

Matkasta jäi joukkueelle hyvä mieli ja paljon tärkeää kokemusta isoista kansainvälisistä kilpailuista. Tästä jatketaan kohti ansaittua lomaa sekä uutta treenikautta päätähtäimenä vuoden 2018 arvokilpailut!