Mini BounCe -temppujumppa alkaa keväällä 2018!

Uusi Mini BounCe on lapsen ja aikuisen yhteinen vauhdikas liikuntahetki keskiviikkoaamuisin. Tunneilla tehdään liikuntaleikkejä, pompitaan, kiivetään ja temppuillaan erilaisten jumppavälineiden avulla. Tuntia varten lapsi ja mukaan tuleva aikuinen pukeutuu liikuntaan soveltuviin vaatteisiin. Tuntiin ei sisälly ohjausta trampoliineilla.

Ryhmät kokoontuvat kevätkaudella yhteensä 13 kertaa. Mini Bouncen kausi on 24.1.-25.4.2018. Hiihtolomalla (vk 8) ei järjestetä tunteja. Perheen sylivauvat voivat seurata isosisarusten menoa sivusta omasta kantokopastaan. Tilassa on mahdollisuus lämmittää ruokaa ja vaihtaa vaippa oman tunnin jälkeen. Mini Bounce -tunnit ohjaa Anja Huovinen. Ilmoittautuminen on jo alkanut! Pääset mukaan jäsenrekisterimme kautta.

 

Ryhmät:

KE klo 9:30-10:10 (1-2 v.) kirput

KE klo 10:15-10:55 (3-4 v.) leppäkertut

KE klo 11-11:40 (sisarusryhmä 1-6v) koppakuoriaiset

 

Hinta:

145€ (sisältää jäsenmaksun)

TERVETULOA MUKAAN!