BounCen kisat päättivät syyskauden!

Sunnuntaina kilpailtiin koko kansallisen kilpailukauden päättävät BounCen toiset syyskilpailut. Menestystä saatiin jälleen kotiin Espooseen roppakaupalla. Ilahduttavinta ensi kautta ajatellen oli 4. luokan synkron uusi EM-pisterajaylitys parilta Reea Eräheimo/ Lilli Rossi. Aiemmin pisteet EM-paikoista oikeuttavaan kilpaan on saavuttanut pari Kiia Kukkonen/ Ella Korhonen. Voimisteluliiton lajiasiantuntijaryhmä valitsee joukkueen ensi huhtikuun EM-kisaan vielä joulukuun aikana.
BounCesta ole jälleen mukana kisa-areenojen ensikertalaisia. 1. luokan pojissa Jooa Achren teki hienot sarjat ja sijoittui 4. Jooa oli mukana myös synkrossa Aarne Vihervuoren parina, josta pojilla kotiinviemisinä hopeinen mitali. Tyttöjen 1. luokassa Elli Huovinen pääsi niin ikään kilpailemaan ensimmäistä kertaa sijoittuen 8.

Mitalin arvoisia suorituksia bouncelaisilla oli 1. luokassa, jossa Jessica Saramaa nappasi kultaa ja poikien samassa sarjassa voiton vei Alex Van’t Velt ja hopeaa Aarne Vihervuori. Saman luokan synkrossa pari Alex Van’t Velt/Oskari Pöyry veivät voiton. 2. luokassa Emma Karinen voitti kauniilla sarjoillaan ja tyttöjen 3. luokan hopean nappasi Nea Perälä. Nuorten poikien 4. luokan voiton vei Aarni Säily ja 4. luokan poikien junioreissa hopean arvoisesti hyppi Raoul Rapeli. 4. luokan junioritytöissä 3. sijalle ylsi Lilli Rossi ja senioreissa hopealle nousi Milla Hokkanen.

 

BounCelaisten sijoitukset:

1. lk tytöt
2. Jessica Saramaa
4. Veera Saario
8. Elli Huovinen
9. Aino Remes
10. Inka Ljungqvist
13. Stella Kimber

1. lk pojat
1. Alex Van’t Velt
2. Aarne Vihervuori
6. Jooa Achren

2. lk tytöt
1. Emma Karinen

2. lk pojat
4. Oskari Pöyry

3. lk tytöt
2. Nea Perälä
5. Kaisa Makkonen

4. lk U14 pojat
1. Aarni Säily

4. lk junioritytöt
3. Lilli Rossi
4. Ella Korhonen
5. Reea Eräheimo

4. lk junioripojat
2. Raoul Rapeli

4. lk seniorinaiset
2. Milla Hokkanen

SYNKRO:

1.lk tytöt
1.Jessica Saramaa/ Veera Saario
4. Stella Kimber/ Inka Ljungqvist

1. lk pojat
1. Oskari Pöyry/ Alex Van’t Velt
2. Aarne Vihervuori/ Jooa Achren

3. lk tytöt
1. Nea Perälä/ Milla Hokkanen

4.lk junioritytöt
1. Lilli Rossi/ Reea Eräheimo
2. Kiia Kukkonen/ Ella Korhonen