Mukaan BounCen kevätkaudelle!?

BounCen syyskautta on jäljellä vielä muutama viikko ja joululomailun jälkeen maanantaina 8.1. aloitetaan BounCen kevätkausi 2018!

Kuinka pääsen mukaan kevätkaudelle?

KAIKKI BounCen syyskauden harrastajat jatkavat AUTOMAATTISESTI SAMASSA RYHMÄSSÄ kevätkaudelle. Eli harrastajan ei tarvitse itse ilmoittautua kevätkaudelle mukaan tai ilmoittaa halustaan jatkaa.

ILMOITATHAN MAHDOLLISIMMAN PIAN JA VIIMEISTÄÄN 4.12., mikäli ET ENÄÄ JATKA HARRASTUSTA KEVÄÄLLÄ! Ilmoitukset s.postitse salla@bounce-espoo.fi. Kiitos.

Maanantaina 11.12. avaamme ilmoittautumisen kevätkauden ryhmiin syyskaudella mukana olleille. Teillä on siis tässä vaiheessa mahdollisuus ottaa esimerkiksi toinen harjoituskerta viikkoon tai vaihtaa ryhmää toiselle päivälle. Huomioittehan kuitenkin, että teidän tulee pysyä samalla tasolla ellei minulta ole tullut ilmoitusta tason vaihtamisesta. Turvallisuustekijöiden vuoksi on tärkeää, että harrastajat harjoittelevat oikealla tasolla.

MAANANTAINA 18.12. AUKEAA ILMOITTAUTUMINEN KEVÄTKAUDEN RYHMIIN KAIKILLE. Tässä vaiheessa seuran ulkopuolisetkin pääsevät siis ilmoittautumaan mahdollisille vapaille paikoille. Tervetuloa mukaan BounCen trampparyhmiin! Muistattehan, että uudet harrastajat aloittavat aina alkeistasolta turvallisuussyistä.

Huom. syksyn ryhmien jonotuspaikoille ilmoittautuneet: jonotuspaikat eivät säily keväälle eli ilmoittauduttehan uudelleen mukaan!

LYHYESTI:
-Kaikki syksyn harrastajat jatkavat automaattisesti kevätkaudella
-Ilmoitathan lopettamisesta heti tai viimeistään 4.12. mennessä
-Uudet innokkaat voivat ilmoittautua mukaan 18.12. alkaen!