Seuravaatteiden sovitus 29.1.-11.2.!

BounCe on aloittanut yhteistyön seuravaatetoimittaja Team Placen kanssa. Team Placen BounCe-vaatteet ovat sovitettavissa salilla vierashuoneessa ma 29.1.- su 11.2. Käythän kokeilemassa! Harrastajien ja kisaajien lisäksi vaatteet sopivat loistavasti myös vanhemmille ja muille tukijoukoille, jotka kannustavat treeni- ja kisakatsomoissa! Tutustu tuotteisiin ja hanki BounCe-fiilistä koko perheelle!

Sovituskappaleissa ei ole BounCen logoa, mutta logo painetaan tilattuihin tuotteisiin. Sortseihin ei paineta logoa. Vierashuone on auki aina treenien aikana. Vierashuoneessa on seuraavien kahden viikon ajan näytillä myös BounCen logolla varustettu heijastin, jumppapussi ja sukat, jotka voi ostaa käteisellä toimistolta / omalta valmentajalta.

 

TEAM PLACEN uusia seuravaatteita ovat:

– pitkähihainen urheilupaita tytöille (tummansininen tai valkoinen)

– pitkähihainen urheilupaita pojille (tummansininen tai valkoinen)

– treenitoppi tytöille (tummansininen)

– minisortsit tytöille (mustat)

 

SEURASHOPIN kautta voi edelleen tilata:

– BounCen kisaajien edustusverskat

– huppari

– T-paita

– poikien treeni-/kisasortsit

Harrastajien ja kisaajien lisäksi vaatteet sopivat loistavasti myös vanhemmille ja muille tukijoukoille, jotka kannustavat treeni- ja kisakatsomoissa! Tutustu tuotteisiin ja hanki BounCe-fiilistä koko perheelle!

Kaikkien seuravaatteiden tilaukset pääset tekemään täältä.

Huom! Seura ei vastaa tilauksista, vaan jokainen tekee tilauksensa itse verkkokaupassa.