Ilmoittautuminen talviloman toimintaan on auki!

Talvilomalla ei pidetä BounCen harrasteryhmien ja harrastekisaryhmän harjoituksia. Sen sijaan luvassa on vauhdikasta pomppimista lasten leirillä, nuorten leiripäivässä ja aikuisten kurssilla! Lue alta lisää ja ilmoittaudu mukaan!

TRAMPOLIINIPAINOTTEINEN LIIKUNTALEIRI 7-12 -VUOTIAILLE

Leiri järjestetään BounCen salilla päiväleirinä ma 19.2.-to 22.2. Leiri sisältää monipuolisesti akroatiaa ja voimistelua sekä harjoittelua oikeilla kilpatrampoliineilla. Leirillä opitaan hauskoja ja turvallisia tramppatemppuja, joiden osaamista voi heti kevään tullen hyödyntää myös kotitrampalla! Leirillä opitaan osaavien ohjaajien johdolla uusia juttuja jokaisen oman tason mukaan eli leiri sopii hyvin niin BounCen harrastajille kuin lajista kiinnostuneille uusille kokeilijoillekin. Hinta 175e / BounCen jäsen 150e. Lisätiedot täältä.

NUORTEN LEIRIPÄIVÄ

Leiripäivä järjestetään BounCen salilla pe 23.2. klo 9-15.30. Nuorten leiripäivä on loistava mahdollisuus hioa omaa tramppatekniikkaa ja opetella haastavampia liikkeitä BounCen kilparyhmien valmentajien johdolla. Leiripäivä on tarkoitettu 12-19 -vuotiaille BounCen harrastajille, jotka harrastavat trampoliinivoimistelua jatkotasolla, edistyneissä tai harrastekisaryhmässä. Leiripäivän hinta 50e (sis. ruokailun). Lisätiedot täältä.

AIKUISTEN TRAMPOLIINIKURSSI

Kolmen kerran trampoliinikurssi, jossa harjoitellaan trampoliinivoimistelun taitoja kivalla fiiliksellä ja oman taitotason mukaan edeten. Tervetulleita ovat BounCen harrastajat sekä kaikki trampasta kiinnostuneet. Kurssikerrat ma 19.2., ke 21.2. ja to 22.2. klo 17-18.30. Hinta 45e. Lisätiedot täältä.