Kilpailukausi käynnistyi Tampereella!

Kevään kisakausi starttasi bouncelaisten osalta jälleen menestyksekkäästi. 1. luokassa nähtiin kolmen uuden voimistelijan ensiesiintyminen kilpailussa. Poikien 1. luokan kultamitalin vei BounCen Alex Van’t Velt. Ensikertaa kilpailleet Sakari Ahonen ja Victor Böhme sijoittuivat upeasti viidenneksi ja kahdeksanneksi. Synkrossa BounCen pari Alex Van’t Velt/ Jooa Achren nappasi hopeaa. Tyttöjen samassa luokassa nähtiin niin ikään kisa-areenoiden ensikertalainen, kun Emma Kapanen suoritti hienot sarjat saaden arvostelupisteitä toiselta kilpailukierrokselta reippaasti yli kahdeksikon. Ensimmäisen kierroksen 1. sarja päättyi harmittavasti päätymatolle. Emman sijoitus 21.

Tyttöjen 2. luokasta hopeaa kotiin toi Kiia Korander, joka nappasi kaulaansa niin ikään hopeisen mitalin parinsa Emma Karisen kanssa saman luokan synkrokilpailussa. Poikien 4. luokan alle 14-vuotiaiden kilpailun toiseksi sijoittui Aarni Säily ja sama sija 4. luokan juniorityttöjen luokassa meni tällä kertaa Reea Eräheimolle. Juniorityttöjen synkrokilpailun vei Oona Tujula/ Ella Korhonen pistein 41,770.

Kauden ensimmäisissä kisoissa oli mahdollisuus rikkoa ensimmäisen kerran syksyn 2018 WAGC-kilpailuun mahdollistavat pisterajat. BounCen Reea Eräheimo ja Ella Korhonen ylittivät molemmat 15-16-vuotiaiden luokkaan vaaditun pisterajan yksilökilpailussa. Seuraava WAGC-näyttö on SM-kilpailu BounCen kotihallilla maaliskuun 25. päivä. 1. luokan kilpailijat edustavat seuraavissa kilpailuissa jo heti ensi lauantaina, kun Voimisteluseura Helsinki järjestää yksilötrampoliini- ja tuplaminitrampoliinikilpailut Helsingin Myllypyrossa. Onnittelut Tampereella menestyneille!

Tre 3.3.2018 tulokset TRI

Tre 3.3.2018 tulokset TRS

Bouncelaisten sijoitukset, yksilökilpailu:

1. lk pojat

1. Alex Van’t Velt

4. Jooa Achren

5. Sakari Ahonen

7. Aarne Vihervuori

8. Victor Böhme

1. lk tytöt

4. Veera Saario

6. Elli Huovinen

14. Inka Ljunqgvist

21. Emma Kapanen

2. lk pojat

7. Oskari Pöyry

2. lk tytöt

2. Kiia Korander

12. Emma Karinen

3. lk tytöt

7. Kaisa Makkonen

4. lk

Nuoret pojat

2. Aarni Säily

Junioritytöt

2. Reea Eräheimo

4. Ella Korhonen

5. Oona Tujula

6. Kiia Kukkonen

SYNKRO:

1.lk pojat

2. Alex Van’t Velt/ Jooa Achren

2. lk tytöt

3. Emma Karinen/ Kiia Korander

3. lk tytöt

1. Kiia Kukkonen/ Sofia Ahtiainen

4. lk jun

1. Ella Korhonen/ Oona Tujula