Kisakausi jatkui Helsingissä!

Kilpailukausi jatkui menestyksekkäästi Voimisteluseura Helsingin järjestämissä kisoissa Helsingin Liikuntamyllyssä lauantaina. Trampoliinkilpailussa käytiin tyttöjen ja poikien 1. luokka. Tytöissä palkintosijoille ylsi kaksi bouncelaista, kun Elli Huovinen nappasi hopeaa ja Stella Kimber pronssia! Pojat saavuttivat yhtälailla upean tuloksen, kun Alex Van’t Velt voitti kirkkaasti ja Jooa Achren ylsi pronssille. Paljon onnea mitalisteille!

Myös muut BounCen voimistelijat tekivät hienon kisan. Tytöissä seuraavat sijat valtasivat Inka Ljungqvist (5.) Emma Kapanen (6.) sekä ensikertaa kisassa edustanut Silja Arponen (10.). Poikien luokassa bouncelaisten sijoitukset palkintosijojen jälkeen menivät seuraavasti: Sakari Ahonen (4.), Aarne Vihervuori (5.), Iiro Itkonen (6.), Victor Böhme (7.) ja Eetu Sillanpää (13.).

Tästä jatketaan jälleen sunnuntaina 25.3. BounCen omissa kisoissa, jossa kilpaillaan myös trampoliinivoimistelun SM 2018! Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan!