Menestystä sunnuntain luokkakisoista!

Viikonloppuna BounCen salilla käytiin kansallinen luokkakilpailu, johon osallistui jälleen mahtava määrä kilpailijoita useasta eri seurasta. Tyttöjen 1. luokassa bouncelaiset valtasivat kaksi kolmesta mitalisijasta Veera Saarion yltäessä hopealle ja Silja Arposen pronssille. Poikien samassa luokassa BounCen hyppijät veivät upeasti kaikki tarjolla olleet palkinnot; Alex Van’t Velt voitti, Sakari Ahonen sijoittui hopealle ja Jooa Achren pronssille!

Tyttöjen 2. luokassa mitalisade jatkui. Emma Karinen voitti kultaa ja hopealle sijoittui ensi kertaa toisessa luokassa kilpaillut Jessica Saramaa. Luokkakilpailuissa nähtiin myös synkrosuorituksia 3. ja 4. luokassa. Juniorityttöjen luokassa kilpailun vei tällä kertaa BounCen pari Oona Tujula/ Ella Korhonen upein pistein (77,725) ja samalla WAGC-kilpailurajan saavuttaen. Toiseksi tuli BounCen toinen pari Lilli Rossi/ Reea Eräheimo (75,600), joiden synkro oli niin ikään tämän kauden parasta. Nämä synkroparit lähtevät ottamaan mittaa Euroopan parhaista hyppijöistä 1,5 viikon kuluttua Bakuun, Azerbaidjaniin.

Onnittelut kaikille huikean hienosta menestyksestä!

BOUNCELAISTEN TULOKSET:

1.lk tytöt:

2. Saario Veera

3.Arponen Silja

5. Ljungqvist Inka

9. Kimber Stella

10. Kosonen Kerttu

1. lk pojat:

1. Van’t Velt Alex

2. Ahonen Sakari

3. Achren Jooa

7. Vihervuori Aarne

8. Sillanpää Eetu

2. lk tytöt:

1. Karinen Emma

2. Saramaa Jessica

4. Korander Kiia

2. lk pojat:

8. Böhme Victor

9. Itkonen Iiro