SM-mitaleita bouncelaisille!

Sunnuntaina kilpailtiin trampoliinivoimistelun Suomen mestaruuskisat BounCen hallilla Espoossa. Kilpailussa oli BounCesta mukana kahdeksanhenkinen joukkue. Kilpailu alkoi nuorten alle 14-vuotiaiden luokalla. BounCen Aarni Säily teki siistit ja varmat suoritukset yltäen hienosti SM-hopealle. Tyttöjen luokassa Kiia Kukkonen oli ylivoimainen ykkönen!

Juniorityttöjen luokassa mestaruudesta otti mittaa muiden seurojen osallistujien lisäksi jopa neljä bouncelaista. Tällä kertaa parhaiten onnistui Oona Tujula päästen juhlimaan SM-hopeaa. Reea Eräheimo ylsi pronssille upeilla suorituksillaan. Voiton vei Tampereen Voimistelijoiden Lili Walta. BounCen Ella Korhonen ja Lilli Rossi olivat kilpailussa 4. ja 6.

Naisten luokassa mestaruus meni Tampereen Voimistelijoiden Elsa Waldenille. BounCen Nea Perälä sijoittui hienosti neljänneksi ja Milla Hokkanen seitsemänneksi epäonnistuttuaan toisen sarjansa.

SM oli myös näyttökilpailu syksyn WAGC-kilpailua varten. Tällä hetkellä pisterajoihin ovat yltäneet Oona Tujula (yksilötra), Reea Eräheimo (yksilötra), Ella Korhonen (yksilötra) sekä synkrossa Oona ja Ella!

Onnittelut kaikille SM-menestyjille!