TERVETULOA MUKAAN BOUNCEN SYYSKAUDELLE!

Syyskausi alkaa 13.8.2018 ja päättyy 9.12.2018.

Keväällä harrasteryhmissä mukana olleet voivat varata paikan syyskaudelle ma 14.5. klo 10 alkaen. Huomaattehan, että jokaisen tulee tehdä ilmoittautuminen itse! BounCe ei automaattisesti siirrä kevään harrastajia syyskaudelle.

Keskiviikkona 23.5. klo 10 ilmoittautuminen aukeaa kaikille! Syksyn ryhmät tulevat silloin näkyviin ryhmäkalenteriin, jolloin pääsette tarkastelemaan ryhmien aikatauluja. Tätä ennen pääsette tutustumaan syksyn ryhmien sisältöihin, tasokuvauksiin ja hintatietoihin vasemmasta sivupalkista ”harrastetoiminnan syksy 2018” -kohdasta. Tarkistattehan ennen ilmoittautumista, mikä on uudelle harrastajalle sopiva taso/ryhmä!

Ryhmien ohjaajatiedot varmistuvat kesän aikana eli nyt rekisterissä näkyvät ohjaajatiedot eivät välttämättä pidä paikkaansa. Meillä on paljon nuoria ohjaajia, joiden opiskelu- ja työkuviot selviävät vasta kesällä ja siksi emme voi vielä vahvistaa tietoja.

Mini BounCe -ryhmän toiminnan jatko vahvistuu kesän aikana. Päivitämme tiedot nettisivuille mahdollisimman pian!

Huom. Elokuun kesäleirillä (kesäleiri 4) sekä aikuisten kesätreeneissä on vielä pari paikkaa vapaana! Rohkeasti siis hyppimään kaikki lapset ja aikuiset!

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa harraste- ja seuratoiminnan koordinaattori Salla: salla@bounce-espoo.fi / 045 120 5320

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!