Syksylle avattu DMT-harrasteryhmiä!

BounCen salille saapui kesäkuussa uusi trampoliini, DMT (double mini trampoline, tuplaminitrampoliini). Syksylle on juuri avattu uusia ryhmiä lajista kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Ryhmissä harjoitellaan temppuja DMT:n lisäksi myös isolla trampoliinilla.

DMT, tuttavallisemmin demi, on kaksiosainen trampoliini, johon hypätään juoksuvauhdista. Trampoliinin päällä suoritetaan yksi liike, jonka perään jatkuva toinen liike laskeutuu alastulomatoille. DMT sopii kaikentasoisille harrastajille ja lajissa voi kilpailla aina MM-kilpailuissa asti.

Kurkkaa BounCen somesta demin esittelyvideo ja hyppää mukaan vauhdikkaan lajin pariin!

 

Uudet ryhmät harjoittelevat seuraavasti:

Ma klo 17-18: Alkeet 8-10 v. tuplaminitrampoliini ja trampoliini

Ma klo 18-19: Alkeet 10-12 v. tuplaminitrampoliini ja trampoliini

Ti klo 17-18: Alkeet 9-11 v. tuplaminitrampoliini ja trampoliini

Ti klo 18-19: Alkeet 10-14 v. tuplaminitrampoliini ja trampoliini

 

Ilmoittaudu mukaan täältä!

 

dav