BounCelaisia WAGC 2018 -joukkueeseen!

Voimisteluliiton lajiasiantuntijaryhmä on nimennyt joukkueen ensi marraskuussa järjestettävään trampoliinivoimistelun WAGC:iin Pietariin. Suomesta maailmanlaajuiseen ikäluokkakilpailuun lähtee kilpailemaan yhteensä 13 voimistelijaa neljästä eri seurasta. BounCelaisista kilpailuun oikeuttavat pisterajat rikkoivat kevään näyttökisoissa 13-14 -luokassa Kiia Kukkonen, 15-16 -luokassa Reea Eräheimo ja Ella Korhonen sekä U17-21 -luokassa Oona Tujula. Kaikki edellä mainitut osallistuvat yksilökilpailun lisäksi synkrokilpailuun.

Suomen joukkue (voimistelijat):

Sofia Ahtiainen (TV), Kiia Kukkonen (Bounce), Reea Eräheimo (Bounce),Ella Korhonen (Bounce), Nea Markkula (TV), Teppo Kiviniemi (EsTT), Aaro Tavast (TV), Joel Savelainen (EsTT), Oona Eskola (EsTT), Oona Tujula (Bounce), Elsa Walden (TV), Lili Walta (TV) ja Antti Tuuri (LTV).

Onnea kaikille edustustehtävään valituille!