Syksylle avattu uusia harrasteryhmiä!

Trampoliinivoimistelu on huisin hauskaa ja kehittää loistavasti kehonhallintaa ja keskittymiskykyä. 13.8. alkavalle kaudelle on avattu uusia trampoliinivoimistelun harrasteryhmiä eli vielä ehdit ilmoittautua syksyksi kivan harrastuksen pariin! Ryhmiä on tarjolla alle kouluikäisille, lapsille ja nuorille, aikuisille sekä ihan koko perheelle!

Uudet harrastajat aloittavat alkeistason ryhmistä. Pidempään harrastaneet etenevät omaa tahtia alkeisjatkoon, jatkoon ja edelleen edistyneiden ryhmään. Vapaamuotoisempaa harrastusta etsivät voivat ilmoittautua freestyleryhmään. Ryhmien tasokuvauksista voit lukea tarkemmin täältä, jotta löydät juuri sinulle sopivan ryhmän.

Mitä: Trampoliinivoimistelua
Missä: Voimisteluseura BounCen salilla osoitteessa Kutojantie 4, Espoo (Kilo)
Miksi: Maailman hauskin harrastus, jossa kehittyy huomaamatta mm. kehonhallinta ja kunto!
Milloin: Arki-iltaisin ja viikonloppuisin niin monta kertaa viikossa kun haluat
Miten mukaan: Kurkkaa aikataulut ja ilmoittaudu!

Nähdään hallilla!