Finaalipaikkoja PM-kisoista!

BounCen kilpailijat suuntasivat viime viikonloppuna Göteborgiin Ruotsiin, jossa järjestettiin trampoliinivoimistelun 17. Pohjoismaiden mestaruuskilpailut. PM-tittelit ratkottiin junioreiden ja senioreiden sarjoissa. Molempien ikäluokkien taso oli kova. Junioreiden alkukilpailuissa parhaiten onnistui BounCen Ella Korhonen, joka suoriutui finaaliin alkukilpailun parhaana voimistelijana.

Trampoliinivoimistelu lajina on äärettömän herkkä ja yllätyksiä sijoitusten suhteen tapahtuu usein. Finaalikierroksella Ella joutui helpottamaan sarjaansa hieman ja sijoittui tasaisessa kilpailuissa lopulta mitaleiden ulkopuolelle viidenneksi. Joka tapauksessa Ellan kilpailu oli kokonaisuudessaan hieno! Toinen BounCen finaalipaikan lunastanut ja kilpakumppaneitaan huomattavasti nuorempi Kiia Kukkonen teki niin ikään varman alkukilpailun sijoittuen siinä seitsemänneksi. Finaalikierroksella ote sarjasta herpaantui hetkeksi ja hyvin alkanut sarja keskeytyi päätymatolle. Kiian sijoitus oli lopulta 8.

Junioreiden sarjassa seuraamme edusti myös Lilli Rossi ja Reea Eräheimo. Molemmat olivat ensimmäisen kierroksen jälkeen selvästi finaalivauhdissa, mutta epäonnistuivat harmittavasti toisessa sarjassaan.

Senioreiden luokassa Bouncesta parhaaseen sijoitukseen ylsi Oona Tujula (9.) jääden finaalipaikasta vain 0,5 pistettä. Kovatasoisessa kilpailussa 10. ylsi Bouncen Milla Hokkanen, joka teki upeasti oman piste-ennätyksensä. Nea Perälä oli puolestaan heti seuraavalla sijalla 11. kauniilla ja puhtaalla suorituksellaan.

PM-kilpailut olivat tällä kertaa Tampereen juhlaa. Tampereen Voimistelijoiden Nea Markkula nousi rytinällä alkukilpailun kuudennelta sijalta hienosti hopealle. Elsa Walden otti upean voiton seniorinaisten sarjassa Iida Mäenpään ollessa kolmas. Elsan taakse jäi mm. maailman cupeja kiertänyt ja DMT:llä EM-hopeaa voittanut kokenut Lina Sjöberg.

Onnittelut kaikille kilpailijoille hienoista saavutuksista!

Kilpailukausi jatkuu voimistelijoillamme vielä kaksilla kansainvälisillä kilpailuilla. Ensin Iso-Britannian David Ward Hunt Cupissa kahden viikon päästä ja lopulta kauden päätavoitteena käydään World Age Group Competition 2018 Venäjän Pietarissa marraskuun puolessa välissä.