Menestystä DWH Cupista!

Trampoliinivoimistelun David Ward Hunt Cup kilpailtiin viikonloppuna Gillinghamissa Iso-Britanniassa. Kilpailuun otti osaa kuusi voimistelijaa BounCesta ja kolme voimistelijaa Tampereelta. Espooseen tuomisina oli upea naisten synkrokilpailun pronssisija, kun BounCen Ella Korhonen ja Oona Tujula hyppivät kolme ehjää sarjaa kierros kierrokselta siisteyttä ja yhdenaikaisuutta parantaen. Samassa ikäluokassa Suomen naiset voittivat joukkuekilpailussa pronssia. Joukkueessa voimistelivat Oona Tujula (BounCe), Milla Hokkanen (BounCe) ja Elsa Walden (TV).Tamperelaisista Elsa Walden voitti hienolla suorituksellaan 17-21 -vuotiaiden yksilötrampoliinin.  Mitalisijojen lisäksi espoolaiset lunastivat kaksi finaalipaikkaa, Reea Eräheimo (8.) 15-16 -vuotiaiden yksilötrampoliinilla ja Milla Hokkanen (6.) DMT:llä. Onnittelut koko Suomen joukkueelle!

DWH Cup toimi hyvänä kenraaliharjoituksena ensi viikolla Pietarissa käytävää WAGC 2018 -kilpailua varten (World Age Group Competition). WAGC on maailmanlaajuinen ikäluokkakilpailu, jossa kilpaillaan kaikissa trampoliinivoimistelun neljässä lajissa. Suomen 13 voimistelijan joukossa on jopa neljä bouncelaista. Voimistelijoiden lisäksi BounCesta joukkueeseen on valittu valmentaja/joukkueenjohtaja sekä tuomari. BounCen voimistelijat osallistuvat WAGC:ssa niin yksilö- kuin synkrotrampoliinikilpailuunkin.

TULOKSET