Tervetuloa mukaan BounCen kevätkaudelle 2019!

HUOMIO BounCen harrastajat sekä kaikki trampoliinivoimistelusta kiinnostuneet!
BounCen syyskausi päättyy sunnuntaina 9.12. (lauantain ryhmillä harjoitukset vielä 15.12.).
Kevätkausi alkaa lauantaina 12.1.2019!

Kaikki BounCen syyskauden harrastajat jatkavat automaattisesti kevätkaudelle. Eli harrastajan ei tarvitse itse ilmoittautua kevätkaudelle mukaan tai ilmoittaa halustaan jatkaa. Mahdollisesta harrastuksen lopettamisesta ilmoitukset 9.12. mennessä s.postitse osoitteeseen salla@bounce-espoo.fi.

Maanantaina 10.12. avaamme ilmoittautumisen kevätkauden ryhmiin syyskaudella mukana olleille. Teillä on siis tässä vaiheessa mahdollisuus ottaa esimerkiksi toinen harjoituskerta viikkoon tai vaihtaa ryhmää toiselle päivälle. Huomioittehan kuitenkin, että teidän tulee pysyä samalla tasolla ellei harraste- ja seuratoiminnan koordinaattorilta ole tullut ilmoitusta tason vaihtamisesta. Turvallisuustekijöiden vuoksi on tärkeää, että harrastajat harjoittelevat oikealla tasolla.

Maanantaina 17.12. klo 10 mennessä avaamme ilmoittautumisen kevätkauden ryhmiin kaikille. Tässä vaiheessa kaikki lajista kiinnostuneet pääsevät ilmoittautumaan vapaille paikoille. Ryhmäkalenteri aikatauluineen tulee tällöin näkyviin nettisivuille. Päivitämme myös muut kevättä koskevat tiedot sivuillemme tähän mennessä. Tervetuloa mukaan uuden lajin pariin! Kaikki uudet saavat kokeilla lajia sitoumuksetta kaksi kertaa. Tällöin veloitamme vain jäsenmaksun (25e/vuosi, sisältää vakuutuksen).

Pompukasta joulun odotusta kaikille!