Mitalisadetta ensimmäisistä kisoista!

BounCen voimistelijat loistivat eilen Tampereella järjestetyssä kilpailukauden avauskilpailussa. Meiltä mukana oli yhteensä 21 kilpailijaa, joista yhdeksän esiintyi aivan ensimmäistä kertaa kilpa-areenalla. 1. luokan tyttöjen luokan tuloksissa jopa seitsemän ensimmäistä voimistelijaa oli BounCesta. Voiton vei ekoissa kisoissaan upeat pisteet kerännyt Aada Punakivi. Hopeaa Silja Arposelle ja pronssia niin ikään ensimmäistä kertaa kilpailleelle Elli Virralle. Hienoa tytöt!



2. luokassa poikien sarjassa kaksoisvoiton nappasivat BounCen Alari Juva (1.) ja Akseli Maanoja (2.). Tytöissä Elli Huovinen teki hienot sarjat nousten hopealle. Mitalijuhlat jatkuivat 4. luokassa, jossa Kiia Kukkonen voitti upeasti junioriluokan. Ensimmäistä kertaa seniorisarjassa kilpaillut Ella Korhonen vei hopeaa jääden vain 0,075 pistettä kultaa voittaneesta Oona Eskolasta.


Synkrossa BounCesta oli mukana yksi pari 4. luokan senioreissa. Pari Ella Korhonen/ Reea Eräheimo harjoittelivat uutta vaikeaa omavalintaista sarjaansa poikkeuksellisesti molemmilla kierroksilla onnistuen niissä upeasti! Tyttöjen tavoitteena on päästä edustamaan seuraansa ja Suomea syksyllä Japanissa kilpailtaviin World Age Group Competitioniin niin synkrossa kuin yksilötrampoliinillakin.


Onnittelut kaikille Tampereen kisan osallistujille!


Kilpailukausi jatkuu 1.-3. luokan kisoilla 20.4. EsTT:n järjestämänä. Siihen asti kannattaa ehdottomasti seurata BounCen somekanavia

Instagram: @bounceteamfinland ja @bounceespoo

Facebook: Voimisteluseura BounCe Espoo ry

sekä Suomen Voimisteluliiton virallista trampoliinivoimistelun kanavaa Facebookissa:

Trampoliinivoimistelu – Suomen Voimisteluliitto

TULOKSET YKSILÖKISA

1.lk

1. Aada Punakivi

2. Silja Arponen

3. Elli Virta

4. Ilona Mårtensson

4. Olivia Pöyry

6. Emilia Aro

7. Kerttu Kosonen

9. Ada Hynninen

19. Iris Heng

20. Alisa Tammilehto

22. Martta Kalliosalo

2. lk

1. Elli Huovinen

1. Alari Juva

2. Akseli Maanoja

3. lk

11.Kaisa Makkonen

4. Iiro Itkonen

9. Sakari Ahonen

4.lk juniorit

1. Kiia Kukkonen

5. Reea Eräheimo

4. lk seniorit

2. Ella Korhonen

5. Milla Hokkanen

TULOKSET SYNKRO

2. Ella Korhonen/ Reea Eräheimo