Kisakausi jatkui pääsiäisenä!

BounCelaiset jatkoivat hyvin alkanutta kilpailukauttaan saavuttaen taas useita mitalisijoja viime lauantaina EsTT:n 1.-3. luokan kilpailuissa Mankkaalla. Tyttöjen 1. luokassa seuramme voimistelijat nappasivat jälleen upean kolmoisvoiton. Tällä kertaa Silja Arponen nousi korkeimmalle pallille ennen Ilona Mårtenssonia ja kolmanneksi sijoittunutta Olivia Pöyryä. Saman luokan synkrossa bouncelaiset parit olivat ensi kertaa kisaamassa. Heti tuli kultaa (Aada Punakivi/ Elli Virta) ja hopeaa (Silja Arponen/ Kerttu Kosonen).

Ensimmäistä kertaa 2. luokassa kilpaili tällä kertaa kolme bouncelaista: Aada Punakivi jatkoi viime kisoissa alkanutta voittokulkuaan Elli Virran saavuttaessa pronssia. Akseli Maanoja oli niin ikään luokkansa ensikertalaisena hienosti kolmas. Kaisa Makkonen teki 3. luokassa oman lentoaikaennätyksensä (14.000) yltäen hienosti hopealle.

Kilpailukausi jatkuu BounCen kotikisoilla heto vapun jälkeen 4.-5.5. Lauantaina kilpaillaan 2.-4. luokissa sekä ikäluokkien synkrossa ja sunnuntaina DMT:llä ja 1. luokassa. BounCen kisa toimii ensimmäisenä näyttökilpailuna syksyn World Age Group Competitioniin Tokioon.

TULOKSET

1.lk

1. Silja Arponen

2. Ilona Mårtensson

3. Olivia Pöyry

5. Kerttu Kosonen

6. Martta Kalliosalo

8. Ada Hynninen

16. Iris Heng

2.lk

1. Aada Punakivi

3. Elli Virta

4. Elli Huovinen

3. Akseli Maanoja

3.lk

2. Kaisa Makkonen

6. Iiro Itkonen

1.lk SYNKRO

1. Elli Virta/ Aada Punakivi

2. Silja Arponen/ Kerttu Kosonen