Ilmoittautuminen syyskaudelle 2019!

Haaveiletko lennokkaasta harrastuksesta, jonka parissa voi hauskalla tavalla kehittää omaa kehonhallintaa, kuntoa ja koordinaatiota? Tervetuloa mukaan Voimisteluseura BounCen syyskauden harrastetoimintaan! Ryhmiä on tarjolla lapsille ja aikuisille aloittelijoista konkareihin. Ryhmien aikataulut tulevat näkyviin ryhmäkalenteriin maanantaina 27.5. noin klo 10 ja samaan aikaan aukeaa ilmoittautuminen teille uusille trampasta kiinnostuneille.

Syyskausi alkaa 12.8.2019. Ryhmien ohjaajatietoihin tulee vielä muutoksia kesän aikana, kun ohjaajien opiskelu- ja työtilanteet vahvistuvat. Aikataulumuutoksia pyritään välttämään, mutta mahdollisista muutoksista ilmoitetaan sähköpostitse niille, joita muutokset koskevat. Osallistumismaksut pysyvät samana kuin kevätkaudella ja löydät ne nettisivuilta.

BOUNCEN NYKYINEN HARRASTAJA:
Ilmoittautuminen syksylle alkaa teille 20.5. klo 10. Ryhmät ja aikataulut pysyvät pääosin samana kuin keväällä eli ilmoittauduthan ensisijaisesti samaan ryhmään, jossa olet harjoitellut kevätkauden. Jos ryhmäsi nimi on tällä hetkellä esimerkiksi ”Alkeet 7-9v.”, löytyy se ilmoittautumisesta nimellä ”SYKSY Alkeet 7-9v”. Tarkistathan huolella, että ilmoittaudut varmasti oikeaan ryhmään (taso+ikä+päivä+kellonaika). Jos et muista, mikä ryhmäsi nimi on niin kirjaudu rekisteriin ja katso omat tiedot –sivulta kohta ”osallistumiset”. Mikäli kyseinen ryhmä ei enää syksyllä käy aikatauluihisi tai se ehtii tulla täyteen, valitse jokin toinen saman tasoinen ryhmä.  Laitan viikolla 20 henkilökohtaisesti sähköpostia niille harrastajille, joiden tulisi syksyksi vaihtaa eri tasolle tai joiden ryhmän aikatauluissa tulee muutoksia. Mikäli et saa sähköpostia niin jatka samassa ryhmässä (tai samalla tasolla) entiseen malliin.

Ilmoittautumaan pääset osoitteessa http://www.bounce-espoo.fi/seura/ilmoittautuminen/

Ps. Heinä-elokuun vaihteen kesäleirillä (7-12v), nuorten kesäkurssilla (13-16v) ja aikuisten kesäkurssilla on vielä tilaa! Ilmoittaudu mukaan niin pääset pomppimaan myös kesällä! 🙂 Lisätiedot vasemmasta sivupalkista ”leirit, kurssit ja tapahtumat”.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: salla@bounce-espoo.fi / 045 120 5320