Viikonloppuna kilpaillaan Suomen mestaruuksista!

Turussa käydään tulevana viikonloppuna kaikkien Voimistelulajien SM-kilpailut. Trampoliinivomistelun SM kilpaillaan sunnuntaina Kupittaan urheiluhallissa. BounCesta on mukana kuusi kilpailijaa. Senioriluokkaan osallistuvat Milla Hokkanen ja Ella Korhonen, junioreihin Kiia Kukkonen ja Reea Eräheimo ja nuoriin alle 14-vuotiaiden luokkaan SM-kisojen ensikertalaiset Sakari Ahonen ja Iiro Itkonen.

Reea lähtee puolustamaan viimevuotista junioreiden pronssimitaliaan. Kiia Kukkonen nappasi viime vuonna nuorten luokan kultaa ja kilpailee tällä kertaa juniorisarjassa. Kilpailukuulumisia voi seurata BounCen kilpailijoiden ja Voimisteluliiton Instagramista @bounceteamfinland ja @voimistelu

Kilpailun viralliset nettisivut

Menestyksekästä kisaviikonloppua!