Ilmoittaudu syyskaudelle 2019!

Syyskauden ilmoittautuminen alkaa maanantaina 27.5. noin klo 10 ja samaan aikaan ryhmäkalenteriin tulee näkyviin ryhmien aikataulut. Ilmoittautumaan pääset osoitteessa http://www.bounce-espoo.fi/seura/ilmoittautuminen/.

Trampoliinivoimistelu on huippuhauska laji, joka sopii kaikille lapsista aikuisiin ja aloittelijoista konkareihin! BounCen aikuisten ryhmissä kehonhallinta, kunto ja koordinaatio kehittyvät huomaamatta hauskan lajin parissa. Alle kouluikäisten ryhmissä motoriset perustaidot otetaan haltuun erilaisten temppuratojen ja leikkien kautta ja luodaan hyvä pohja varsinaisiin trampoliiniryhmiin siirtymiselle. Lasten ryhmissä opetellaan turvallisesti uusia taitoja, liikutaan iloisella fiiliksellä ja saadaan hyviä vinkkejä myös pihatrampalla hyödynnettäväksi. Nuorten ryhmissä pidetään hauskaa ja treenataan jokaisen oman tason mukaisia liikkeitä. Perheryhmä tarjoaa vanhemmille ja lapsille mahdollisuuden harrastaa yhdessä. Uudet lajin pariin tulevat aloittavat lapsissa ja nuorissa alkeistasolta ja etenevät omaa tahtia seuraavan tason ryhmiin! Aikuisissa kaikki harjoittelevat samassa ryhmässä. Ryhmien tarkempiin kuvauksiin voit tutustua ylläolevien linkkien kautta tai vasemmasta sivupalkista kohdasta ”Harrastetoiminnan syksy 2019”.

Jokaisella uudella aloittajalla on kahden kerran kokeilumahdollisuus jäsenmaksun hinnalla. Mukaan on kuitenkin ilmoittauduttava etukäteen ja kokeilujen jälkeen ilmoitettava s.postitse (salla@bounce-espoo.fi), mikäli ei halua jatkaa.

Syyskausi alkaa 12.8.2019. Ryhmien ohjaajatietoihin tulee vielä muutoksia kesän aikana, kun ohjaajien opiskelu- ja työtilanteet vahvistuvat. Aikataulumuutoksia pyritään välttämään, mutta mahdollisista muutoksista ilmoitetaan sähköpostitse niille, joita muutokset koskevat. Osallistumismaksut pysyvät samana kuin kevätkaudella ja löydät ne täältä.

Ps. Heinä-elokuun vaihteen kesäleirillä (7-12v), nuorten kesäkurssilla (13-16v) ja aikuisten kesäkurssilla on vielä tilaa! Ilmoittaudu mukaan niin pääset pomppimaan myös kesällä! 🙂 Lisätiedot vasemmasta sivupalkista ”leirit, kurssit ja tapahtumat”.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: salla@bounce-espoo.fi / 045 120 5320

BOUNCEN NYKYINEN HARRASTAJA:
Ilmoittautuminen syksylle alkoi teille ma 20.5. klo 10. Ryhmät ja aikataulut pysyvät pääosin samana kuin keväällä eli ilmoittauduthan ensisijaisesti samaan ryhmään, jossa olet harjoitellut kevätkauden. Jos ryhmäsi nimi on tällä hetkellä esimerkiksi ”Alkeet 7-9v.”, löytyy se ilmoittautumisesta nimellä ”SYKSY Alkeet 7-9v”. Tarkistathan huolella, että ilmoittaudut varmasti oikeaan ryhmään (taso+ikä+päivä+kellonaika). Jos et muista, mikä ryhmäsi nimi on niin kirjaudu rekisteriin ja katso omat tiedot –sivulta kohta ”osallistumiset”. Mikäli kyseinen ryhmä ei enää syksyllä käy aikatauluihisi tai se ehtii tulla täyteen, valitse jokin toinen saman tasoinen ryhmä.  Niille harrastajille, joiden tulisi syksyksi vaihtaa eri tasolle tai joiden ryhmän aikatauluissa tulee muutoksia, on laitettu erikseen sähköpostia. Mikäli et saanut sähköpostia niin jatka samassa ryhmässä (tai samalla tasolla) entiseen malliin.