SM-kisoista juniorien kultaa ja aikuisten sarjan pronssia!

Voimistelun SM-kilpailut kilpailtiin Turussa viikonloppuna. Trampoliinivoimistelijat pääsivät vauhtiin sunnuntaina, jolloin käytiin nuorten, junioreiden ja aikuisten sarjojen kilpailut. Voimistelijoita oli mukana ennätysmäärä, yhteensä 36 hyppijää, joista kuusi edusti BounCea.

Junioritytöissä BounCen Reea Eräheimo lähti puolustamaan viimevuotista pronssimitaliaan. Reea onnistui upeasti molemmissa sarjoissaan ja nappasi luokassaan Suomen mestaruuden hienoin pistein 89,520! Samassa luokassa kilpaillut Kiia Kukkonen epäonnistui harmittavasti toisen sarjansa viimeisessä liikkeessä ja oli tällä kertaa viides.

BounCe nousi SM-menestyksen myötä myös aikuisten sarjan kärkijoukkoon Suomessa. Vasta tänä vuonna senioreihin noussut Ella Korhonen oli vakuuttavilla ja varmoilla sarjoilla naisten sarjan kolmas pistein 93,020. Voiton vei Tampereen Voimistelijoiden Elsa Walden (95,425) ja toiseksi tuli EsTT:n Oona Eskola (94,600). BounCen Milla Hokkanen teki hienon ensimmäisen sarjan saavuttaen kuudennen sijan. Naisten taso on noussut viimeisen vuoden aikana hurjasti Suomessa ja kovaan kärkeen mahtuu monta voimistelijaa useasta eri seurasta.

BounCelta oli SM-kisassa mukana myös kaksi ensikertalaista. Nuorten poikien luokassa Iiro Itkonen ja Sakari Ahonen esiintyivät ensimmäisissä arvokisoissa edukseen ja saavuttivat sijat 5. ja 7. Hienoa pojat!

Seuraava koitos BounCen kilpailijoilla on heti tällä viikolla käytävä Frivolten Cup. Viime vuonna samasta kisasta tuliaisina olivat Reean hopeamitali sekä neljä muuta finaalisijaa. Frivoltenia voi seurata live streamina koti-Suomesta tällä viikolla perjantaina ja lauantaina.

Isot onnittelut jokaiselle SM-menestyksestä ja tsemppiä loppukauteen!