Espoo-päivänä avoimet ovet!

Espoo-päivänä, lauantaina 31.8., BounCe järjestää avoimien ovien tapahtuman kaikille kiinnostuneille klo 10-13! Tule kokeilemaan trampoliinivoimistelua ohjatusti, temppuilemaan temppuradalla ja nauttimaan buffetin herkuista. Tapahtumassa pääsee myös ihastelemaan Suomen parhaimmistoon kuuluvien kilpalijoiden hienoja, lähes kattoa hipovia hyppyjä. Lapsille kasvomaalausta! Tapahtumaan ja kokeiluihin pääsee maksutta, varaathan kuitenkin käteistä buffettia ja kasvomaalausta varten. Trampoliinikokeiluun voivat osallistua kaikenikäiset. Otathan mukaan liikunnalliset vaatteet koko perheelle. Aikataulu alla:

Klo 10-13 vapaata temppuilua temppuradalla, trampoliinikokeilua, kasvomaalausta

Esitykset klo 10.30, 11.30 ja 12.30 (esitysten ajan trampoliinikokeilusta pidetään taukoa)

Tervetuloa!

Huom. BounCen lauantain ryhmillä ei ole harjoituksia!