BounCe muuttaa!

BounCen tilat ovat käyneet pieniksi jatkuvasti lisääntyvän kysynnän myötä. Haluamme edelleen taata kaikille lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuuden upean lajimme harrastamiseen laadukkaasti ja turvallisesti.

BounCe muuttaa vuoden 2020 alussa uuteen ja isompaan harjoitushalliin osoitteeseen Kutojantie 12. Sekä harrastajien että kilpailijoiden harjoitusolosuhteet paranevat entisestään, koska isompi tila mahdollistaa uusien välineiden hankkimisen.

Uutta hallia remontoidaan syksyn aikana. Toivotamme kaiken talkooavun ja tuen tervetulleeksi, jotta harjoitukset alkaisivat uudessa hallissa suunnitellun aikataulun mukaisesti. Haluamme luoda uudesta hallistamme viihtyisän harjoitustilan, joka vastaa kaikkien bouncelaisten, niin pienten kuin isojenkin, tarpeisiin.

Tule mukaan toteuttamaan yhteistä unelmaamme! Liity BounCen kannatusjäseneksi jäsenrekisterissä (jäsenmaksun suuruus 25€, 50€ tai 100€). Kaikki kannatusjäsenmaksut ohjataan suoraan hallihankkeen toteuttamiseen ja uusien välineiden hankintaan.

Kiitos tuestasi!