Kilpailukausi avataan Espanjan Valladolidissa!

Tulevana viikonloppuna Suomi on edustettuna Espanjassa BounCen ja Tampereen Voimistelijoiden yhteisen joukkueen voimin. Suomen joukkue osallistuu Valladolidissa ikäluokkakilpailuun, joka valmistaa voimistelijoitamme joulukuiseen Tokiossa järjestettävään World Age Group-kilpailuun.

Espanjassa BounCesta mukana on 15-16-vuotiaiden luokassa on Kiia Kukkonen ja Reea Eräheimo. 17-21-vuotiaiden luokassa kilpailevat Milla Hokkanen ja Ella Korhonen. Kilpailu tulee ennakkoarvion mukaan olemaan hyvinkin tasokas. Bouncelaisten luokkiin osallistuu voimistelijoita jopa 14 eri maasta, Yhdysvalloista ja Kanadasta asti.

Ikäluokkakilpailun lisäksi Valladolidissa kilpaillaan trampoliinivoimistelun Maailman Cup. Paikan päällä nähdään siis kaikki maailman parhaat hyppijät! Seuraa kilpailutapahtumia Instagramissa @bounceteamfinland ja Voimisteluliiton Snapchatissa, jota joukkueemme päivittää ahkerasti perjantaista sunnuntaihin.

Menestyksekästä matkaa koko joukkueelle!

 

cof