Tervetuloa trampoliinivoimistelemaan keväällä 2020!

BounCen harrastajien kevätkausi alkaa lauantaina 11.1.2020 BounCen uudessa hallissa osoitteessa Kutojantie 12! Ilmoittautuminen aukeaa ma 16.12. – lue alta lisää!

Syksyn harrastajien siirtyminen kevätkaudelle
Kaikki BounCen syyskauden harrastajat jatkavat AUTOMAATTISESTI SAMASSA RYHMÄSSÄ kevätkaudelle. Eli harrastajan ei tarvitse itse ilmoittautua kevätkaudelle mukaan tai ilmoittaa halustaan jatkaa. Pieniä aikataulumuutoksia voi olla luvassa, mutta infoan näistä erikseen niitä, keitä asia koskee. Myös ryhmien ohjaajiin tulee joitakin muutoksia, sillä joukkoomme liittyy uusia ohjaajia! Ryhmien ikähaitarit tarkistetaan vuodenvaihteessa (esim. 7-9v ryhmä vaihtuu 8-10v ryhmäksi) eli älkää ihmetelkö tätä pientä muutosta ilmoittautumistiedoissanne.

Olen saanut valmentajilta tiedot yksittäisistä harrastajista, jotka kevätkaudelle voidaan taitojen puolesta siirtää toiseen ryhmään (esim. alkeisjatkotasolta jatkotasolle). Olen näihin harrastajiin yhteydessä s.postitse viikon 49 aikana ja katsotaan yhdessä teille sopiva uusi ryhmä kevätkaudeksi. ELI, mikäli et saa sähköpostia aiheesta niin kevätkausi 2020 jatkuu samassa ryhmässä kuin syksy 2019.

Harrastuksen lopettaminen
Ilmoitathan mahdollisimman pian ja viimeistään 8.12., mikäli et enää jatka harrastusta keväälllä! Ilmoitukset s.postitse salla@bounce-espoo.fi. Kiitos.

Ryhmän vaihtaminen ja lisäryhmien ottaminen
Maanantaina 9.12. avaamme ilmoittautumisen kevätkauden ryhmiin syyskaudella mukana olleille. Teillä on siis tässä vaiheessa mahdollisuus ottaa esimerkiksi toinen harjoituskerta viikkoon tai vaihtaa ryhmää toiselle päivälle. Huomioittehan kuitenkin, että teidän tulee jatkaa harjoittelua samalla tasolla. Turvallisuustekijöiden vuoksi on tärkeää, että harrastajat harjoittelevat oikealla tasolla eikä esimerkiksi alkeistasolla oleva ilmoittaudu jatkotason ryhmään. Mikäli vaihdatte ryhmää, niin muistakaa poistaa ilmoittautuminen toisesta ryhmästä niin paikka vapautuu muille halukkaille.

UUDET LAJISTA KIINNOSTUNEET LAPSET, NUORET JA AIKUISET
Maanantaina 16.12. avaamme ilmoittautumisen kevätkauden ryhmiin kaikille. Tässä vaiheessa uudet lajista kiinnostuneet lapset, nuoret ja aikuiset pääsevät siis ilmoittautumaan vapaille paikoille. Tarjolla on monipuolinen valikoima erilaisia ryhmiä: temppukerho, trampoliini, tuplaminitrampoliini jne. Ryhmien sisältöihin ja tasokuvauksiin voitte tutustua etukäteen jo sivupalkin ”harrastetoiminnan syksy 2019” otsikon alta (vastaavat ryhmät jatkavat keväällä). Nettisivuille päivitetään mahdollisimman pian kevään tiedot. Huomioittehan, että uudet harrastajat aloittavat aina alkeistasolta ellei aiempaa taustaa voimisteluseuran tarjoamasta trampoliiniharrastuksesta ole.

Uudet harrastajat saavat kokeilla lajia kaksi kertaa sitoumuksetta. Mukaan on ilmoittauduttava etukäteen, jotta tiedämme keitä treeneihin on tulossa. Kokeilusta maksettavaksi tulee jäsenmaksu 30e, joka sisältää Voimisteluliiton jumppaturvavakuutuksen. Tervetuloa kokeilemaan ja viihtymään jopa vuosia hauskan lajin parissa!

Terkuin
Salla Salmijärvi
Harraste- ja seuratoiminnan koordinaattori
045 1205320
salla@bounce-espoo.fi