Miska Herrala

Olen Miska, 2003 syntynyt poika Espoosta. Opiskelen 8. luokalla informaatioteknologia-luokalla. Harrastan trampoliinivoimistelun lisäksi salibandyä.

Olen motivoitunut harjoittelija ja uskon, että voin kehittyä vielä paljon. Olen hyvä esimerkki muille urheilijoille, sekä treenisalissa, että sen ulkopuolella. Treeneissä yritän aina parhaani. Luotan valmentajien taitoon ja osaamiseen, minkä takia uskallan tehdä haastavampia liikkeitä. Joukkuepelaajana olen tottunut treenaamaan tiiminä.

Minut saa pomppimaan uusien liikkeiden oppiminen ja sarjojen hiominen entistä paremmiksi, mutta myös hyvät valmentajat ja huippukivat treenikaverit. Tavoitteinani on oppia entistä vaikeampia ja haastavampia liikkeitä sekä sovittaa yhteen trampoliinivoimistelu, koulu ja salibandy. Unelmanani on löytää trampoliinivoimistelussa omat rajani, mihin ikinä se sitten johtaakin.

Trampoliinivoimistelusta kiinnostuneille haluan sanoa, että tämä on erinomainen laji, joka kehittää sinua monipuolisesti (sekä fyysisesti, että psyykkisesti). Sen lisäksi trampoliinivoimistelu on tosi kivaa.

 

Miskan parhaita saavutuksia:

  • SM 2017: 1. sija (nuoret)
  • Frivolten Cup, Ruotsi 2017: 12. sija (13-14v.)

Treenikaverit kertovat:

”Miska on urheilullinen, motivoitunut ja hyvä hyppijä. Miska on on hauskaa treeniseuraa, aina iloinen ja ottaa muut huomioon. Miska kuuntelee hyvin ohjeita ja tulee toimeen kaikkien kanssa.”