AIKUISTEN KESÄTREENIT

TRAMPOLIINIVOIMISTELUA IHAN JOKAISELLE

Aikuisten tavallisia harrasteryhmiä ei järjestetä kesällä. Sen sijaan tarjolla on KESÄTREENEJÄ eli trampoliinivoimistelua kivalla fiiliksellä ja oman taitotason mukaan edeten. Aiempaa taustaa trampoliinista tai voimistelusta ei tarvita. Tervetulleita ovat BounCen harrastajat sekä kaikki trampoliinivoimistelusta kiinnostuneet.

PAIKKA JA AIKATAULU

Harjoitukset pidetään BounCen salissa Kilossa (Kutojantie 4). Harjoitukset järjestetään viikoilla 21-25 (ma 22.5. – ke 21.6.2017) maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-19.30. Yhteensä 10 harjoituskertaa, joihin voi osallistua 1-10 kertaa oman innostuksen / tilanteen mukaan.

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Kesätreenien hinta on 100e. Ilmoittautumaan pääset 7.3. alkaen osoitteessa http://www.bounce-espoo.fi/seura/ilmoittautuminen/ kohdasta ”Aikuisten kesätreenit”.

Treeneihin voi hyödyntää myös BounCen useamman kerran kortteja (1 leima / kerta). Kertakortit voit ostaa osoitteesta http://www.bounce-espoo.fi/seura/ilmoittautuminen/ kohdasta ”Useamman kerran kortti”.

Kertakorttien hinnat:

3 kerran kortti: 36 €
5 kerran kortti: 55 €
10 kerran kortti: 100 €

Kertakorttia voi hyödyntää kesätreenien lisäksi Powerbounce -kehonpainotreeniin (1 leima / kerta) ja Perhebouncingiin (2 leimaa / kerta). Kortit ovat voimassa kesäkuun 2017 loppuun.

Kesätreenimaksun tai useamman kerran kortin hinnan lisäksi peritään BounCen jäsenmaksu 25e/vuosi (sis. vakuutuksen).

HUOMIOITAVAA

Kesätreenejä tarjotaan kysynnän mukaan myös loppukesästä. Seurailethan tietoja nettisivuiltamme!