Oheisharjoittelu BounCessa

Nyt on aika varata oheistreenit joukkueellenne kesälle 2017!

Trampoliinivoimistelu on haastavaa ja mukaansa tempaavaa liikuntaa, joka kehittää erityisesti keskivartalon tukilihaksia ja parantaa tasapainokykyä sekä koko vartalon koordinaatiota. Ilmassa olemisen, ns. ”lentämisen” taito korostuu useissa lajeissa, joissa urheilija joutuu olemaan välillä jalat irti maasta: esimerkiksi jääkiekossa taklaukset, jalkapallossa pallon tavoittelu, taitoluistelussa hypyt ja lentopallossa lyönnit. Trampoliinilla harjoittelu on tehokas ja turvallinen keino oppia ilmassa olemisen taitoa, koska sillä on kehonhallinnasta ja tekniikasta riippuen mahdollista hypätä jopa kahdeksan metrin korkeuteen. Trampoliinilla urheilija tarvitsee uusien liikkeiden oppimiseen päättäväisyyttä ja lujaa tahtoa. Joukkueen tai ryhmän yhteishenki auttaa usein urheilijaa voittamaan itsensä. Koko urheilujoukkue mahtuu tarvittaessa samaan aikaan harjoittelemaan salillemme.

Harjoitusvälineinä käytämme kilpatrampoliineja. Harjoitussalimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Leppävaarassa. Sovitaan yhdessä urheilijoillenne sopiva harjoitteluajankohta ja -määrä. Toteutamme toiveiden mukaisesti myös peruskuntokaudelle ajoittuvia lyhyempiä ja intensiivisempiä oheisharjoitteluleirejä.

Seuramme voi tarjota ainutlaatuista oheisharjoittelua kaikenikäisille urheilijoille kokeneiden ja koulutettujen trampoliinivoimistelun valmentajien johdolla. Harjoitusohjelmat voidaan suunnitella yhdessä lajivalmentajan kanssa lajin erityistarpeet huomioiden. Harjoituksiin kuuluu hyppimisen lisäksi monipuolista kehonhallinnan harjoittelua, venyttelyä ja lihaskuntoa.

Ota yhteyttä, kun olette kiinnostuneita monipuolistamaan harjoittelua seurassanne ja samalla lisäämään urheilijoidenne taitotasoa ja harjoittelumotivaatiota! Mukana on ollut mm. jääkiekkoilijoita, lumilautailijoita, uimareita, luistelijoita ja laskettelijoita.

Ota yhteyttä: marleena@bounce-espoo.fi