Kun koulusta on lomaa, lapset pääsevät pomppimaan trampalle!

VOIMISTELUSEURA BOUNCE ESPOON TRAMPOLIINIPAINOTTEINEN LIIKUNTALEIRI

Espoon Kilossa kesällä 2017

LEIRI 1: Ma 5.6. – Pe 9.6.  (5 päivää) TÄYNNÄ!

LEIRI 2: Ma 12.6. – Pe 16.6. (5 päivää) TÄYNNÄ!

LEIRI 3: Ma 31.7. – Pe 4.8. (5 päivää) Ilmoittautumisaika päättynyt

 

KIVAA JA TURVALLISTA LEIRITOIMINTAA HAUSKAAN LAJIIN KESKITTYEN
BounCen kokopäiväinen kesäleiri sisältää monipuolisesti akrobatiaa ja voimistelua sekä harjoittelua oikeilla kilpatrampoliineilla. Leirillä opitaan hauskoja ja turvallisia tramppatemppuja, joiden osaamista voi leirin päätyttyä hyödyntää myös kotitrampalla! Lisäksi ulkoillaan erilaisten lajien ja leikkien parissa, vietetään mukavaa aikaa yhdessä leirikavereiden kanssa ja käydään uimassa Leppävaaran maauimalassa tai uimahallissa. Leiri päättyy huikeisiin leiriolympialaisiin, joissa kisaillaan hyvässä ja kannustavassa hengessä! Tarkoituksena on nauttia liikunnasta ja kesästä iloisin mielin. Leirille ei tarvita aiempaa lajitaustaa voimistelusta tai muista lajeista. Leirillä opitaan osaavien ohjaajien johdolla uusia juttuja jokaisen oman tason mukaan. Leireille voivat osallistua kaikki 7-12-vuotiaat tytöt ja pojat.

PAIKKA, AIKATAULU JA HINNAT
Leiri pidetään BounCen salissa Kilossa (Kutojantie 4). Aktiivista leireilyä on joka päivä klo 9 – 15. Ohjaajat ovat paikalla klo 8 – 16. Leiriin kuuluu lounas ja välipala. Ruokailut ovat läheisessä Amica-ravintola Kutojassa. Kaikki leiriläiset on vakuutettu seuran puolesta.

Leirihinnat:

  • 1 viikko (vk 23, 24 tai 31) 175€ / BounCen jäsen 150€. Hinta sisältää ruokailut ja aktivitseetit sekä niistä mahdollisesti aiheutuvat muut kustannukset.
  • Perheen toisen ja sitä seuraavien leirille ilmoittautuneiden lasten leiriviikko maksaa 155€ / BounCen jäsen 130€
  • Kahdelle tai useammalle leiriviikolle osallistuvilta leirimaksusta vähennetään 10€ / viikko alkuperäisestä leirihinnasta

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen leireille on päättynyt.

HUOMIOITAVAA
Leirikirje:
Jokainen leiriläinen saa ennen leiriä sähköpostitse kirjeen, jossa on tärkeää tietoa leiriin liittyen. Luettehan kirjeen huolella!

Paikan peruuttaminen: Leirin peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse Sallalle (salla@bounce-espoo.fi). Laskun maksamatta jättäminen tai leiriltä pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Mikäli tiedät, ette pääsekään leirille, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa muille lapsille.

  • Leirin peruutus on maksuton, kun ilmoitat peruuntumisesta viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen leirin alkua.
  • Leirin peruutuksesta alle kaksi viikkoa ennen leirin alkua veloitamme leirimaksun kokonaisuudessaan.
  • Leiri voidaan peruttaa alle kaksi viikkoa ennen leirin alkua kuluttomasti vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan.
  • Jos lapsi sairastuu / loukkaantuu kesken leirin, hyvitetään jäljellä olevien leiripäivien maksu lääkärintodistusta vastaan.

 

Lisätietoja: salla@bounce-espoo.fi