Aikuisten harrasteryhmät, vapaavuoro ja kuntosali


AIKUISTEN HARRASTERYHMÄT

Aikuiset voivat harrastaa lajia omissa, motivoituneissa ryhmissään. Aikuisten harjoitukset etenevät yksilöllisesti jokaisen oman taitotason mukaan. Samassa ryhmässä voi olla jo pitkään lajia harrastaneita. Laji sopii aikuisille erinomaisesti; uuden oppiminen sekä liikuntamuodon hauskuus ja tehokkuus yhdistyvät aikuisten harjoituksissa. Harjoitukset koostuvat alkulämmittelystä, hyppimisestä ja lihaskunto- tai venyttelyosiosta.

Katso aikuisryhmien aikataulut ryhmäkalenterista ja hinnat sivultamme kohdasta harjoitusmaksut. Ilmoittautumaan pääset täältä!

 

AIKUISTEN VAPAAVUORO

Syksyltä tuttu aikuisten vapaavuoro torstaisin klo 19.45-20.45. Vapaavuorolle saat osallistua BounCen kertakortilla. Paikalla on ohjaaja, joka tunnin aikana leimaa kortit. Ohjausta ei ole ja hyppiminen tapahtuu omalla vastuulla. Vapaavuorolle ei tarvitse ilmoittautua erikseen, riittää kun saavut paikalle. Vapaavuoroa suositellaan aikuisille, joilla on jo jonkin verran kokemusta trampoliinivoimistelusta ja itsenäinen harjoittelu onnistuu turvallisesti.

Kertakorttien (3, 5 tai 10 kertaa) hinnat löydät nettisivuiltamme kohdasta harjoitusmaksut.
Kertakortin pääset ostamaan jäsenrekisteristä ilmoittautumalla ryhmään ”Usemman kerran kortti” ja valitsemalla haluamasi kertamäärän vaihtoehdoista. Jäsenrekisteriin pääset täältä!

 

KUNTOSALI VANHEMMILLE

BounCen salin parvelta löytyy pieni kuntosalihuone, jossa trampoliinivoimistelua harrastavien lasten vanhemmat voivat treenata sillä välin kun lapset ovat harjoituksissa. Kuntosalilta löytyy: käsipainoja, tanko, kuminauhoja, vatsalihaspenkki, mattoja, keppejä ja kahvakuulia eli monipuolisesti välineitä lihaskunto- ja kehonhallintaharjoitteluun. Lisäksi löytyy vinkkejä erilaisiin treeneihin. Varsinaisia kuntosalilaitteita ei ole. Kuntosali on auki lasten harjoitusten aikaan.

Kuntosalin hinnan löydät sivultamme kohdasta harjoitusmaksut. Ilmoittautumaan pääset täältä!