Mini BounCe, MiniNinjat ja temppuaamu

MINI BOUNCE -TEMPPUJUMPPA (1-3 vuotias ja aikuinen)

Uusi Mini BounCe on lapsen ja aikuisen yhteinen ohjattu ja vauhdikas liikuntahetki keskiviikkoaamuisin! Tunneilla tehdään liikuntaleikkejä, pompitaan, kiivetään ja temppuillaan erilaisten jumppavälineiden avulla. Tuntia varten lapsi ja mukaan tuleva aikuinen pukeutuu liikuntaan soveltuviin vaatteisiin. Tuntiin ei sisälly ohjausta trampoliineilla.

KE klo 10-10.45 (1-3 v.)

Ryhmä kokoontuu kevätkaudella yhteensä 13 kertaa. Mini Bouncen kausi on 31.1.-2.5.2018. Huomaathan, että Mini BounCen kausi on lyhyempi kuin muilla ryhmillä. Hiihtolomalla (vko 8) ei järjestetä tunteja. Perheen sylivauvat voivat seurata isosisarusten menoa sivusta omasta kantokopastaan. Tilassa on mahdollisuus lämmittää ruokaa ja vaihtaa vaippa oman tunnin jälkeen. Mini Bounce -tunnit ohjaa Anja Huovinen.

Hinnat löydät sivultamme kohdasta harjoitusmaksut. Mukaan pääset myös kesken kauden, hyvitämme väliin jääneet kerrat hinnassa! Ilmoittautumaan pääset täältä!

Mini BounCe -toimintaan on saatu hanketukea Kunnossa kaiken ikää -ohjelmalta.

 

MINININJAT -TEMPPUKERHO (4-6 -vuotiaille)

MiniNinjojen temppukerhossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia voimistelutaitoja hauskojen teemojen ja temppuratojen kautta. Tavoitteena on opetella muun muassa kierimistä, kiipeämistä, tasapainoilua ja kuperkeikan tekoa. Temppukerhossa päästään myös kokeilemaan trampoliinilla hyppimistä. Lapset harjoittelevat lähtökohtaisesti itsenäisesti, ilman omaa aikuista. Ryhmä valmistaa erinomaisesti trampoliinivoimistelun harrasteryhmiin (alkaen 7v.).

Katso minininjojen aikataulut ryhmäkalenterista ja hinnat sivultamme kohdasta harjoitusmaksut. Ilmoittautumaan pääset täältä!

 

TEMPPUAAMUT (1-6 -vuotias ja aikuinen)

Vauhdikas temppurata, trampalla pomppimista, kiipeilyä, leikkimistä ja paljon muuta mukaansa tempaavaa tekemistä! Temppuaamussa touhutaan vapaamuotoisesti yhdessä oman aikuisen kanssa. Meillä saa juosta ja peuhata! Lapset ovat oman aikuisen valvonnassa ja vastuulla, järjestäjän puolesta ei ole vakuutusta.

Temppuaamut keväällä 2018
ti 22.5. klo 9.30-11.30
to 24.5. klo 9.30-11.30
ti 29.5. klo 9.30-11.30

Osoite Kutojantie 4, Kilo. Sisäänkäynti sisäpihalta, seuraa BounCe-opasteita. Temppuaamuun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Hinta on 5e/perheen ensimmäinen lapsi ja 3e/saman perheen toinen ja sitä seuraavat lapset. Aikuiset ilmaiseksi lasten kanssa. Maksu käteisellä paikan päällä.