Aikuisten harrasteryhmät, vapaavuoro ja kuntosali


AIKUISTEN HARRASTERYHMÄT

Aikuiset voivat harrastaa lajia omissa, motivoituneissa ryhmissään. Aikuisten harjoitukset etenevät yksilöllisesti jokaisen oman taitotason mukaan. Samassa ryhmässä voi olla jo pitkään lajia harrastaneita. Laji sopii aikuisille erinomaisesti; uuden oppiminen sekä liikuntamuodon hauskuus ja tehokkuus yhdistyvät aikuisten harjoituksissa. Harjoitukset koostuvat alkulämmittelystä, hyppimisestä ja lihaskunto- tai venyttelyosiosta.

Katso aikuisryhmien aikataulut ryhmäkalenterista ja hinnat sivultamme kohdasta harjoitusmaksut. Ilmoittautumaan pääset täältä!

 

KUNTOSALI VANHEMMILLE

BounCen salin parvelta löytyy pieni kuntosalihuone, jossa trampoliinivoimistelua harrastavien lasten vanhemmat voivat treenata sillä välin kun lapset ovat harjoituksissa. Kuntosalilta löytyy: käsipainoja, tanko, kuminauhoja, vatsalihaspenkki, mattoja, keppejä ja kahvakuulia eli monipuolisesti välineitä lihaskunto- ja kehonhallintaharjoitteluun. Lisäksi löytyy vinkkejä erilaisiin treeneihin. Varsinaisia kuntosalilaitteita ei ole. Kuntosali on auki lasten harjoitusten aikaan.

Kuntosalin hinnan löydät sivultamme kohdasta harjoitusmaksut. Ilmoittautumaan pääset täältä!