Mini BounCe, MiniNinjat ja temppuaamu

MINI BOUNCE -TEMPPUJUMPPA (1-3 vuotias ja aikuinen)

Mini BounCe syksyllä torstaisin klo 9-9.45. Syyskausi 30.8.-1.11. (10 kertaa), mukaan pääsee vaikka kausi on jo alkanut! Ohjaajana Aleksi Dahlman.

Mini BounCe on lapsen ja aikuisen yhteinen ohjattu ja vauhdikas liikuntahetki torstaiaamuisin! Tunneilla tehdään liikuntaleikkejä, pompitaan, kiivetään ja temppuillaan erilaisten jumppavälineiden avulla. Tuntia varten lapsi ja mukaan tuleva aikuinen pukeutuu liikuntaan soveltuviin vaatteisiin.

Perheen sylivauvat voivat seurata isosisarusten menoa sivusta omasta kantokopastaan. Tilassa on mahdollisuus lämmittää ruokaa ja vaihtaa vaippa oman tunnin jälkeen.

Katso hinnat sivultamme kohdasta harjoitusmaksut. Ilmoittautumaan pääset täältä! Teethän ilmoittautumisen lapsen nimellä (huom. aikuinen ylikäyttäjänä ja lapsi alikäyttäjänä).

 

MINININJAT TEMPPU- JA TRAMPPAKERHO (4-6 -vuotiaille)

MiniNinjojen temppu- ja tramppakerhossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia voimistelutaitoja hauskojen teemojen ja temppuratojen kautta. Tavoitteena on opetella muun muassa kierimistä, kiipeämistä, tasapainoilua ja kuperkeikan tekoa. Lisäksi harjoitellaan trampoliinivoimistelun perustaitoja. Lapset harjoittelevat lähtökohtaisesti itsenäisesti, ilman omaa aikuista. Ryhmä valmistaa erinomaisesti trampoliinivoimistelun harrasteryhmiin (alkaen 7v.).

Katso minininjojen aikataulut ryhmäkalenterista ja hinnat sivultamme kohdasta harjoitusmaksut. Ilmoittautumaan pääset täältä!

 

TEMPPUAAMUT (1-6 -vuotias ja aikuinen)

Vauhdikas temppurata, trampalla pomppimista, kiipeilyä, leikkimistä ja paljon muuta mukaansa tempaavaa tekemistä! Temppuaamussa touhutaan vapaamuotoisesti yhdessä oman aikuisen kanssa. Meillä saa juosta ja peuhata! Lapset ovat oman aikuisen valvonnassa ja vastuulla, järjestäjän puolesta ei ole vakuutusta.

Osoite Kutojantie 4, Kilo. Sisäänkäynti sisäpihalta, seuraa BounCe-opasteita. Temppuaamuun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Hinta on 5e/perheen ensimmäinen lapsi ja 3e/saman perheen toinen ja sitä seuraavat lapset. Aikuiset ilmaiseksi lasten kanssa. Maksu käteisellä paikan päällä.

Seuraava temppuaamu syyslomaviikon torstaina 18.10. klo 10-12.