Aikuisten harrasteryhmät ja kuntoiluhuone


AIKUISTEN HARRASTERYHMÄT

Aikuiset voivat harrastaa lajia omissa, motivoituneissa ryhmissään. Aikuisten harjoitukset etenevät yksilöllisesti jokaisen oman taitotason mukaan. Samassa ryhmässä voi olla jo pitkään lajia harrastaneita sekä uusia tulokkaita. Laji sopii aikuisille erinomaisesti; uuden oppiminen sekä liikuntamuodon hauskuus ja tehokkuus yhdistyvät aikuisten harjoituksissa. Harjoitukset koostuvat alkulämmittelystä, hyppimisestä ja lihaskunto- tai venyttelyosiosta.

Katso aikuisryhmien aikataulut ryhmäkalenterista ja hinnat sivultamme kohdasta harjoitusmaksut. Ilmoittautumaan pääset täältä!

KUNTOILUHUONE VANHEMMILLE

BounCen salin parvelta löytyy pieni kuntoiluhuone, jossa trampoliinivoimistelua harrastavien lasten vanhemmat voivat treenata sillä välin kun lapset ovat harjoituksissa. Kuntoiluhuoneesta löytyy: käsipainoja, tanko, kuminauhoja, vatsalihaspenkki, mattoja, keppejä ja kahvakuulia eli monipuolisesti välineitä lihaskunto- ja kehonhallintaharjoitteluun. Lisäksi löytyy vinkkejä erilaisiin treeneihin. Varsinaisia kuntosalilaitteita ei ole. Kuntoiluhuone on auki lasten harjoitusten aikaan.

Vuonna 2019 BounCe haluaa kannustaa vanhemmat liikkeelle ja kuntoiluhuone on maksutta kaikkien BounCen harrastajien vanhempien käytössä!